Media de Boer is het bekende marketingbureau wat zich nu ruim 5 jaar bezig houd met Social media campagnes. Door te luisteren naar de klant en inzicht te verkrijgen in diens markt hebben zij inmiddels ruim honderd ondernemers geholpen hun bedrijf prominent te presenteren op het internet.


Social media Emmeloord

Emmeloord is een groot dorp met stadsrechten. Helaas zijn er daarom weinig mogelijkheden voor online ondernemers. Media de Boer is 1 van de weinigen marketingbureaus die zich heeft weten te onderscheiden als betrouwbaar partner.

Mogelijkheden Social media campagnes

Social media is een nog al een groot begrip. Iedere online onderneming heeft zijn eigen doelgroep die gepaard gaat met 1 of meerdere social media platformen. Zo past Twitter en Facebook bij een online kledingwinkel en past Linkedin weer beter bij een online bureau.

Social media campagnes in combinatie met Adwords beheer

Media de Boer weet vaak Social media campagnes te combineren met effectieve Google Adwords campagnes. Adwords beheer in combinatie met Social media zorgt veelal voor een enorme stijging in online verkopen. Adwords uitbesteden aan Media de Boer zorgt dus voor extra voordeel.

Webdesign Emmeloord en omstreken

Media de Boer levert ook webdesign in de omgeving Emmeloord. Het webdesign van Media de Boer voldoet aan alle eisen van 2018. Vraag vrijblijvend een adwords offerte of vraag een offerte aan voor een andere dienst.

Interesse in 1 van onze diensten? Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.