Succesvolle AdWords optimalisaties

Waarom kiezen voor onze AdWords optimalisatie?

Wat kan er beter? Hoe kunt u nog meer krijgen voor uw geïnvesteerde euro? We analyseren alles grondig. Denk aan: advertentieteksten, zoekwoorden, biedingen, landingspagina’s en conversie. 

Vervolgens krijgt u een duidelijke rapportage. In het rapport staan de verbeterpunten helder beschreven.

Google Adwords adverteren uitbesteden?

Geen tijd of zin om uw campagne zelf te onderhouden? Geen probleem. Media de Boer kan uw AdWords beheer ook volledig uit handen nemen. Neem vrijblijvend contact op voor Google AdWords uitbesteden of laat u informeren over een eenmalige AdWords optimalisatie. Samen met u maken wij uw website winstgevender!

Alle online specialisten van Mediadeboer zijn gecertificeerd. Mediadeboer draagt tevens de erkende Google partner badge. Dit betekend dat u zeker bent van kwaliteit en dat u zich geen zorgen hoeft te maken over uw internetmarketing campagnes. 

Onze online specialisten werken pro-actief aan uw campagne en zij zullen er alles aan doen uw campagnes te laten renderen. 

Afhankelijk van uw doelstellingen word bepaald hoeveel optimalisaties nodig zijn voordat het gewenste resultaat bereikt is.

Goed scoren op zoektermen zonder dat u gebruik maakt van Google advertenties? Dit is mogelijk door Seo optimalisatie. Door het optimaliseren van uw teksten op heet internet waaronder de website, linkbuilding artikelen en andere content welke betrekking heeft op uw online onderneming kunt u op pagina 1 komen van Google. 

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden. U kunt ook gebruik maken van onze Seo check.

Handleiding op maat voor vervolg optimalisatie

Advertentie analyse: wat kan er beter?
Bij een advertentie optimalisatie analyseren onze gecertificeerde specialisten de meest essentiële onderdelen van uw Google account.

Naast het rapport, ontvangt u van onze online consultant een handleiding op maat. Hierin staan onderhoudstechnieken, specifiek voor uw campagnes. Deze informatie kunt u in de toekomst gebruiken om uw eigen campagnes beter te onderhouden en te verfijnen. 

Het resultaat? Op deze manier heeft u uw eigen beheer helemaal in de hand. U haalt daardoor ook in de toekomst alles uit uw campagnes!

De meeste bestaande artikelen over AdWords optimalisatie geven inzicht in verschillende functies van het het AdWords systeem en geven u een lijst met termen die u ‘moet kennen’ of leggen uit hoe u optimaliseert op iets specifieks zoals de CTR, maar u zult niet veel informatie vinden waar echt inhoudelijk word ingegaan op het optimaliseren van uw Ad-Words account.

Opvallend want het zo goed mogelijk optimaliseren van uw AdWords account is enorm belangrijk. Optimaliseren is een complexe taak en is cruciaal voor optimaal rendement uit het account.

Complex betekend niet perse meer werk, maar omdat je het wiel elke keer opnieuw moet uitvinden en de edelstenen moet vinden die de prestaties tussen alle ‘vieze’ onbewerkte gegevens zullen verbeteren. Dat is de reden waarom als je niet volgens een goede methodologie werkt, je het moeilijk (en vervelend) vindt om resultaten te boeken.

Het verschil tussen het opzetten van een campagne en de optimalisatie ervan is hetzelfde als het verschil tussen het instellen van een pijpleidingsysteem en het vinden van een lek in een bestaande – in het eerste geval weet u dat uw doel is om verbinding te maken tussen de verschillende leidingen, terwijl u in in het tweede geval moet je de lekbron in het donker lokaliseren, en zonder het juiste gereedschap zul je het heel moeilijk vinden om dit te doen.

In de loop der jaren in ons bedrijf hebben we een werkmethodologie ontwikkeld over dit onderwerp, en dat is de reden dat ik besloot om een ​​georganiseerde post te schrijven met de lijst met acties die volgens mij moeten worden genomen om een ​​grondige optimaliseringsopdracht uit te voeren zonder rekening te houden Durft iemand een poging te wagen.

Natuurlijk ga ik er niet van uit om elke afzonderlijke optimalisatieactiviteit te dekken, omdat er ontelbare zijn, maar dit zal je in ieder geval op de goede weg zetten.

AdWords optimalisatie van Mediadeboer biedt voordelen. Lagere kosten, meer bezoekers en een hoger conversiepercentage!
wordpress
John Doe
Designer

Stap 1

EERSTE STAP – TECHNISCHE OPTIMALISATIE
Tip # 1 – Bepaal je doelen

Het kan zijn dat je doelen nog onduidelijk zijn, maar elke optimalisatie moet tegen een bepaald doel worden uitgevoerd.

Is 1 Euro per klik goedkoop of duur? Hangt er van af. Is een CTR van 20% goed of slecht? Hangt er van af. Is een gemiddelde kostprijs van 50 cent per conversie hoog of laag? Hangt er van af.

Het hangt allemaal af van de doelen die u probeert te bereiken, wat natuurlijk de basis zal zijn van het optimalisatieproces, want pas nadat u ze hebt gedefinieerd, kunt u uw campagne / advertentiegroep / zoekwoord / advertentie met hen vergelijken en kijk of er een match is.

Stap 2

Tip # 2 – Zorg ervoor dat je de ‘Auto Tagging’ functie hebt gecontroleerd

Dit is het selectievakje dat de ‘gclid’ doorgeeft aan Google Analytics en waarmee AdWords ook gegevens kan verzenden.

Het selectievakje bevindt zich onder Accountinstellingen> Voorkeuren na klikken op het wieltje in de rechterbovenhoek van het scherm (naast uw klant-ID & e-mail):

Adwords-auto-tagging

Hierna moet u uw AdWords-account koppelen aan uw Analytics-account, dat wordt gedaan via de interface van uw Analytics-account. Pas nadat u dit heeft gedaan, kunt u uw AdWords-campagnegegevens bekijken in uw Analytics-rapporten:

Stap 3

Tip # 3 – Zorg ervoor dat uw advertentieroulatie is ingesteld op ‘Onbeperkt roteren’

De standaardoptie in AdWords is ‘Optimaliseren voor klikken’, maar de standaardopties zijn in de meeste gevallen bedoeld voor beginners. U moet uw advertentieroulatie instellen op ‘oneindig draaien’, zodat alle advertenties gelijke kansen krijgen.

Op deze manier zal uw CTR veel betekenisvoller zijn en zal deze geen weerspiegeling zijn van één advertentie die 1.000 vertoningen heeft terwijl de andere slechts 10 heeft.

Schermopname 2016-01-18 op 8.19.39

 

Stap 4

Tip # 4 – Start nooit een nieuwe campagne op vrijdag

De beste tip die ik u kan geven, is om de campagne 24 uur nadat deze is geüpload grondig door te nemen. Dit kan natuurlijk niet gebeuren als u op vrijdag een nieuwe campagne uploadt.

De reden dat ik je dit vertel, is omdat je uit mijn persoonlijke ervaring altijd, maar altijd trefwoorden of advertenties vindt die meer geld verspillen dan je verwachtte bij het maken van de campagne, en door de campagne van dag tot dag te bekijken van boven naar beneden. heb het gestart, je zult in staat zijn om het afval zo snel mogelijk te identificeren en op te lossen.

Bovendien is de manier waarop mensen tijdens het weekend zoeken aanzienlijk anders dan tijdens de rest van de week, daarom begin je vrijdag met een nieuwe campagne en doe je je eerste optimalisatie op maandag – je zou verkeerde beslissingen kunnen nemen.

Stap 5

Tip # 5 – Zorg ervoor dat alles is goedgekeurd

Ik weet dat dit klinkt als een voor de hand liggende tip, maar vaak kunt u afgekeurde advertenties vinden die u hebt gemist (en als gevolg daarvan – de gehele advertentiegroep was inactief), belangrijke zoekwoorden waarvoor het bod te laag was (misschien een concurrent is de arena ingegaan en heeft het minimale bod verhoogd?), of zoekwoorden die botsen met andere zoekwoorden binnen een andere advertentiegroep.

Als u de afgekeurde advertenties wilt vinden, gaat u naar het tabblad Advertenties in AdWords en past u het volgende filter toe:

adwords-afgekeurde-advertenties

Stap 6

Tip # 6 – Zoek altijd naar het “Waarom” – De reden waarop u de optimalisatieactie baseert die u wilt nemen

De sleutel tot een efficiënt optimalisatieproces komt van de mogelijkheid om de oorzaak van het probleem te identificeren, of de manier waarop we het in het bedrijf noemen – waar het geld “lekt” van.

Laten we dit eens bekijken om dit beter te begrijpen

Adwords optimalisatie: haal alles uit uw campagne! AdWords optimalisatie zorgt voor een optimaal rendement van uw Advertentie campagne. Haal het maximale uit Google Adverteren, laat Media de Boer uw campagne optimaliseren!

Advertentie analyse

Bij een advertentie optimalisatie analyseren onze gecertificeerde specialisten de meest essentiële onderdelen van uw Google account. Wat kan er beter? Hoe kunt u nog meer krijgen voor uw geïnvesteerde euro? We analyseren alles grondig.

Handleiding op maat

Handleiding op maat voor vervolg optimalisatie Naast het rapport, ontvangt u van onze online consultant een handleiding op maat. Hierin staan onderhoudstechnieken, specifiek voor uw campagnes. Deze informatie kunt u in de toekomst gebruiken om uw eigen campagnes beter te onderhouden en te verfijnen.

"Dankzij de optimalisatie van Mediadeboer betalen we nu minder voor AdWords. Tegelijkertijd is het resultaat van ons account aanzienlijk gestegen"

Fuva.nl