Zoekmachineoptimalisatie uitbesteden wat levert het u op?

Wat heeft u aan een ‘mooie’ website en webshop, als niemand het ziet? Uw website en/of webshop moet naast mooi vooral ook functioneel zijn; met andere woorden nieuwe bezoekers en –dus- potentieel nieuwe klanten aantrekken. Zoekmachineoptimalisatie uitbesteden zorgt voor meer rendement. Uw website, blogartikelen en webshop optimaliseren voor zoekmachines is hiervoor een belangrijke basisvoorwaarde. Wilt u meer informatie over zoekmachine optimalisatie en linkbuilding door middel van SEO en/of SEA of uw Adwords uitbesteden aan een specialist? Neem dan vrijblijvend contact op met Media de Boer.

Waarom Zoekmachineoptimalisatie uitbesteden?

Voor zowel particulieren als bedrijven en instanties is het internet uitgegroeid tot de belangrijkste informatiebron. Zoekmachines nemen hierbij een voorname positie in. Ga maar na: ‘Googlen’ is tegenwoordig zelfs een wereldwijd algemeen aanvaard werkwoord.

Om in de massa van websites nog op te vallen en op de voor u belangrijke zoekwoorden prominente posities in de zoekresultatenlijst te verwerven, heeft u twee opties. U kunt enerzijds een hoge positie in de zogeheten organische of natuurlijke zoekresultaten behalen, door middel van inspanningen die met de term SEO, Zoekmachineoptimalisatie uitbesteden oftewel Search Engine Optimization, worden aangeduid. Anderzijds kunt u op Google adverteren, door advertenties in te kopen via Adwords. Dit wordt ook wel SEA of Search Engine Advertising genoemd.

SEO en SEA gaan hand in hand

Deze beide strategieën, SEO en SEA, gaan hand in hand. Een zoekmachine geoptimaliseerde website of webshop kunt u zien als een basisvoorwaarde voor succesvol online ondernemen. Om uw concurrentiepositie online te verstevigen, is het vaak interessant om, naast uw SEO-inspanningen, ook een efficiënte Google Adwords campagne op te zetten. Wilt u weten welke kosten online marketing met zich mee brengt? Dit verschilt per situatie neem daarom contact op met een internetmarketing specialist.

Uw SEO inspanningen boosten met Google Adwords campagne

Omdat Google haar algoritme steeds aanpast om haar gebruikers de beste zoekresultaten te kunnen tonen, heeft SEO steeds minder met puur techniek te maken en steeds meer met handenarbeid. Naast uw inhoud zoekmachinevriendelijk optimaliseren op keywords, wordt het steeds belangrijker om Google ook duidelijkheid te verschaffen over de context, waarbinnen u deze keywords gebruikt. Op die manier kan de Google zoekrobot beter ‘begrijpen’ waarover uw artikel gaat en weet Google wanneer uw informatie precies die informatie is, die de Google-gebruiker zoekt en –dus- hoog in de zoekresultatenpagina’s getoond moet worden.

SEO evolueert steeds meer naar het maken van échte, unieke content, waarmee u een lezer meerwaarde biedt. Dit vergt een behoorlijke inspanning en kost vooral meer tijd en moeite dan een artikel ‘volproppen’ met keywords. Ook duurt het meestal lang(er) om uw SEO-inspanningen beloond te zien met hoge posities in Google. Ondertussen wilt u natuurlijk wel al bij uw potentiële klanten onder de aandacht staan! Daarom is het aan te raden om uw SEO-inspanningen te combineren met een goed uitgekiende Adwords campagne. Weet u niet precies waar u moet beginnen, dan is uw Google Adwords uitbesteden aan een specialist van Media de Boer een goede tip!

Ook daarom uw Seo uitbesteden aan een specialist!

Met Adwords ‘koopt’ u verkeer / bezoekers in op de voor uw belangrijke zoekwoorden. Het lijkt simpel, maar vaak komt er toch heel wat meer bij kijken om een efficiënte Adwords campagne op te zetten en te beheren. U moet uw Adwords campagne namelijk goed blijven opvolgen en indien nodig optimaliseren en bijsturen, om optimaal rendement van uw investeringen te zien. Bovendien is het noodzakelijk om u in de ontwikkelingen te blijven verdiepen, want zoals we eerder schreven, hebben de vele updates van het Google algoritme ook zo hun gevolgen voor uw Adwords kosten.

Waarom dus niet uw Adwords uitbesteden aan de professionals van Media de Boer? Vraag vrijblijvend een offerte op maat aan en kijk hoe ook u baat kunt hebben bij Adwords uitbesteden aan Media de Boer.