SEO PowerSuite handleiding

SEO PowerSuite is een uitgebreid pakket van 4 SEO-tools, die elk een specifiek aspect van SEO behandelen. Het pakket heeft alles wat je nodig hebt om top rankings in zoekmachines te krijgen en je traffic en sales boost inzichtelijk te zien. Bekijk de onderstaande stapsgewijze handleiding om een ​​SEO-campagne te maken die uiteindelijk een geweldig succes word – Met deze software al met al een fluitje van een cent.

1. Zoek uw doelzoekwoorden

seo powersuite handleiding

Beslis over de zoekwoorden die u voor uw SEO-campagne gaat bouwen.

Stap 1: zoekwoordideeën: Voer Rank Tracker uit en volg de instructies van de wizard om uw eerste project te maken. Schakel over naar de Keyword Research-module geweldige zoekwoordideeën. Rank tracker begint termen voor u te genereren met behulp van meer dan een dozijn keyword onderzoeksmethoden.

Stap 2: Kies trefwoorden met de meeste winstgevende mogelijkheden. Bekijk de KEI (Keyword Efficiency Index) van uw zoekwoorden om de meest winstgevende zoekwoorden te kiezen. De voorwaarden met een groene KEI worden vaak gezocht en hebben vrij lage concurrentie. Simpel gezegd, deze kunnen u veel bezoekers opleveren – terwijl ze relatief gemakkelijk te rangschikken 2. Controleer de rangschikking van uw website Voer een rangschikkingscontrole uit om te zien waar uw website momenteel staat. Stap 1: Selecteer uw doelzoekmachines en voer de controle uit. Druk op Rank Tracker en kies uw doelzoekmachines om de huidige rangorde van uw website voor de geselecteerde zoekwoorden te bekijken.

2. Controleer de rangschikking van uw website

zoekwoorden controleren

Voer een rangschikkingscontrole uit om te zien waar uw website momenteel staat.

Stap 1: Selecteer uw doelzoekmachines en voer de controle uit. Druk op Rank Tracker en kies uw doelzoekmachines om de huidige rangorde van uw website voor de geselecteerde zoekwoorden te bekijken.

Stap 2: Identificeer trefwoorden waarop u zich wilt focussen. Kijk eens naar de huidige posities – U kunt misschien al een aantal goede posities bemachtigen zonder hier al te veel moeite voor te hoeven doen. Zoek ook trefwoorden waar uw website niet hoog op scoort, en concentreer uw op de lange termijn doelstellingen van uw bedrijf.

Identificeer trefwoorden

3. Lokaliseer site problemen en los deze direct op

Stap 1: Scan uw website. Voer WebSite Auditor uit en voer de URL van uw website in om de analyse te starten. Stap 2: Zoek de zwakke plekken van uw site. Kijk goed naar de factoren met fout- en waarschuwingsstatussen. Schakel tussen Details en Aanbeveling om probleempagina’s te bekijken en tips te krijgen. Zorg ervoor dat u fouten corrigeert en dienovereenkomstig waarschuwingen afhandelt om uw website zoekmachine vriendelijk te maken.