De kwaliteitsscore Meer duidelijkheid

Vandaag introduceren we meer details over de kwaliteitsscore in AdWords.

Als u de status van een zoekwoord op het tabblad ‘Zoekwoorden’ met de muis aanwijst, ziet u de gebruikelijke numerieke score (1-10) en nieuwe beoordelingen voor elke hoofdfactor van de kwaliteitsscore. De nieuwe beoordelingen hebben een relatieve schaal zodat u kunt zien of uw verwachte klikfrequentie, advertentierelevantie en ervaring op de bestemmingspagina gemiddeld, hoger dan gemiddeld of lager dan gemiddeld presteren in vergelijking met andere adverteerders.

Adverteerders hebben ons laten weten dat meer inzicht in de kwaliteitsscore kan helpen bij het focussen van uw inspanningen om de prestaties te verbeteren. Het verbeteren van de advertentiekwaliteit is ook goed voor gebruikers.

Een laatste opmerking: deze lancering geeft u informatie die u kunt gebruiken om de kwaliteitsscore te verbeteren, maar heeft geen invloed op de manier waarop de kwaliteitsscore en advertentiepositie worden berekend.

Geschreven door Jen Huang, Product Manager voor AdWords

Wij van Mediadeboer zijn van mening dat een goede advertentie campagne erg belangrijk is. De Google kwaliteit score draagt hier een enorm hoge bijdrage aan. Het is behoorlijk lastig om je campagnes van zodanig hoge kwaliteit te maken dat u profiteert van een goede kwaliteit score. Heeft u behoefte aan AdWords advies? Vraag dan vrijblijvend meer informatie op over AdWords beheren via onze website.

Toch behoefte aan een goedkopere vergelijkbare oplossing? Probeer dan eens Marktplaats Admarkt het cpc systeem van Marktplaats. Dit systeem is vele malen goedkoper en heeft dus veel minder mogelijkheden waardoor het makkelijk zelf te beheren is. Op Marktplaats bereikt u potentieel publiek wat op dat moment opzoek is naar producten en diensten. Hierdoor is de kans op verkoop vele malen hoger dan bij de zoekmachine Google waar men vaak nog in een oriënterende fase zit. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Vraag vandaag nog meer informatie aan mbt onze diensten en wie weet profiteert u op korte termijn van meer winst en omzet uit uw online marketing budgetten!