Adwords advertenties gericht op ROI

Onze AdWords specialist gespecialiseerd in AdWords advertenties

Onze AdWords advertenties worden gemaakt door gecertificeerde specialisten en Google partners. Zij zijn allen gecertificeerd en voornamelijk ervaren in het beheren en optimaliseren van Google internet marketing campagnes. Uw rendement op investering staat altijd op nummer en uw online marketing specialist zal beginnen met het schrijven van aantrekkelijke Ad-Words advertenties.

Google Adwords advertenties met keyword insertion

Door keywords insertion toe te passen aan uw Adwords advertenties behaalt u vrijwel altijd een hoger ctr. Waarom is dit? Door een regel/code toe te voegen aan de titel van uw Ad-words advertentie is de advertentie altijd relevanter dan een advertentie zonder keyword insertion. Op het moment dat iemand een zoekopdracht intikt bij Google.nl die ingevuld staat in een advertentiegroep dan zal dit onmiddellijk veranderen in de titel van de advertentie. En ook nog vetgedrukt!

Voorbeeld:

Advertentie met keyword insertion

Advertentie met keyword insertion

Advertentie zonder keyword insertion

advertentie zonder keyword insertion

 

Het gaat hier dus om de code {Keyword: zoekwoord}

Op bovenstaande  manier is de betreffende advertentie altijd relevanter dan een normale advertentie.

Maar keyword insertion is niet de enige manier om een een Adwords advertentie te laten renderen.

AdWords optimalisatie heeft als gevolg advertenties met geoptimaliseerde deeplinks

Adverteren met geoptimaliseerde deeplinks/url scoren over het algemeen meer conversies.

Voorbeeld

Advertentie met een geoptimaliseerde deeplink.

Geoptimaliseerde deeplink

Advertentie zonder geoptimaliseerde deeplink/url

Adwords advertenties
Advertenties

Online advertenties advertenties met keyword insertion en geoptimaliseerde deeplinks zorgen dus voor een hoger CTR en meer conversies!

Hulp nodig bij het opzetten van uw online marketing campagnes? Kies dan voor “AdWords uitbesteden” van MediadeBoer. Onze marketing specialisten staan u graag te woord. Wilt u graag weten wat de eventuele investering/kosten zullen zijn wanneer u gebruik gaat maken van dit systeem? Het is vaak afhankelijk van welke zoektermen u wilt ingaan zetten, welk publiek u wilt bereiken en natuurlijk wat het doel van de campagne zal zijn. U kunt contact opnemen via de live chat op onze homepage of u kunt onze vriendelijke klantenservice contacteren via social media zoals Facebook, Twitter en Linkedin.

Vraag vrijblijvend informatie aan door een AdWords offerte aan te vragen. Na uw aanvraag zal indien gewenst een online specialist binnen 24 uur contact met u opnemen zodat u de mogelijkheden van Google Adverteren en uw organisatie inzichtelijk krijgt.