Seo uitbesteden 7 kritische vragen

Door Elroy de Boer

Veel marketingbureaus zonder full service marketing afdelingen kiezen voor Seo uitbesteden aan een specialist. Hoewel ik geloof dat de huidige nadruk op een goede inhoud van uw website ligt wat in feite seo makkelijker maakt, word het steeds moeilijker om volgens de traditionele Seo optimalisatie resultaat te realiseren. Veel bedrijven zullen deze lastige manier van optimaliseren van uw website/webshop voor de populaire zoekmachines blijven uitbesteden.

Meer weten over het uitbesteden van uw seo campagne?

Het vinden van een betrouwbare SEO-partner is in het hedendaagse online marketing land lastig. Een veilige en betrouwbare partner voor uw lange termijn marketing strategie is goud waard. Kortom, SEO is het Wilde Westen. Er zijn algemene regels die gelden met als resultaat honderden internet marketing bedrijven die ieder hun eigen regels en beleid voeren. Hier komt bij dat de meeste van deze zogeheten “Seo specialisten” net iets meer of zelfs evenveel kennis hebben als de internetondernemer welke kiest voor uitbesteden. Dit maakt het voor de hedendaagse webwinkelier erg lastig. Om er zeker van te zijn dat u een zoekmachine marketing specialist en partner vind die echt senior is in Seo en die goed op de hoogte is van alle ontwikkelen rondom deze specialisatie heb ik voor u een aantal welke u gaan helpen een betrouwbaar partner te vinden.Google optimalisatie tips en badges


7 kritische vragen
1. U wilt een Google partner die niet alleen als rapportage een maandelijkse update stuurt van uw ranking binnen Google.nl maar u wilt graag meer diepgang in een rapportage. Telefoontjes, ingevulde contact en offerte formulieren of online verkopen uit uw webshop die allen zijn ontstaan uit een organisch bezoek aan de populaire zoekmachine Google.nl.

2. Hoe weet je nou op welke zoekwoord je zou moeten richten?

Sommige partner zullen zelf met een voorstel komen met betrekking tot uw zoekwoorden strategie. Anderen laten deze schone taak aan u over. Marketingbureaus die met een advies komen verdienen zeker extra credits.

3. Hoe maak je geoptimaliseerde content voor de zoekmachine?
Uiteindelijk draait het spelletje allemaal om relevante en vriendelijke content verwerken in je website.
De robot van Google Rankbrain crawlen het internet op illegale en slechte content. Extra credits dus voor het bureau dat zicht bezig houd met het schrijven van unieke tekst, foto’s en video’s.
Zorg ervoor dat u voorbeelden heeft gezien van het betreffende werk voordat u een contract aangaat.

4. Wat draagt seo bij aan uw lange termijn internet marketing strategie
Zoek naar partners die begrijpen dat resultaat niet met een paar maandjes bereikt is. Het integreren van Seo optimalisatie draagt bij aan uw online marketing strategie op de lange termijn. Ook het bijhouden van nieuwe content zoals producten of beschreven diensten moeten geoptimaliseerd worden voor de zoektermen welke u heeft verwerkt in uw strategie.

5. Welke werkwijze word toegepast voor het verkrijgen van externe links?
Externe links zijn de sleutel tot succes. Wanneer je geen hoogwaardige backlinks hebt van populaire sites die verwijzen naar uw geoptimaliseerde content is het dweilen met de kraan open. Uiteindelijk wilt u een partner die een bewezen expertise heeft in het vinden en bezitten van hoogwaardige weblinks. Denk hierbij aan blogs, startpagina”s, forums en 1 pagina websites.

6. Welke service krijg je na Seo uitbesteden?
Sommige marketingbureaus zijn transparant wat betreft de gedane werkzaamheden houden hier na 60 dagen opeens mee op. Vervolgens hoort de klant weinig tot niks meer van ze behalve dat de facturering gewoon doorgaat. Zorg dat u precies weet wat het bedrijf gaat doen om continue uw campagne te verbeteren. Zoek een partner die regelmatige unieke content creert en nieuwe linkpartners voor uw weet te vinden. Ook het monitoren van de concurrent moet tot de werkzaamheden behoren

7. Vraag naar het grootste succesverhaal
Uiteindelijk draait het allemaal om het resultaat. Wees niet bang om naar de beste case te vragen welke het bedrijf in kwestie tot nog toe heeft bewerkstelligd. Onze cases kunt u hieronder bekijken. Ook kunt u verderop deze pagina inzien wat onze posities zijn.


 

seo uitbesteden


seo mediadeboer


zstofzuiger


Bekijk in het volgende filmpje wat onze meest prominente posities zijn:


Wilt u ook profiteren van onze expertise met betrekking tot het bemachtigen van prominente posities binnen de populairste zoekmachine van de eeuw? Kies voor Seo uitbesteden en profiteer van vindbaar zijn op de voor u belangrijke zoektermen.

Recent zijn we gestart met een nieuw seo traject. Bekijk hier het fantastische resultaat in slechts 4 weken:

seo

Het gaat hier om sterk concurrerende zoektermen.