Social Media voor uw bedrijf

Social Media hebben een belangrijke rol in onze samenleving verworven. Niet alleen particulieren maken gebruik van de diverse platformen, ook bedrijven voeren steeds vaker online (strategisch) beleid. Het gebruik van social media en de impact op de reputatie van bedrijven valt niet meer onder stoelen of banken te steken. Voor organisaties is het belangrijk te weten waar hun doelgroep zich online bevindt.

Goed om te weten is dat 80% van de consumenten eerst gemiddeld 30 dagen  online research doet voordat zij tot kopen overgaan.  Met andere woorden campagnes van 2 tot 3 weken zijn minder effectief dan campagnes die voor een langere periode online staan.

Social media uitbesteden

Media de Boer promoot bedrijven en hun producten via verschillende social media platformen zoals Facebook, Hyves, Linkedin, Twitter. Social Media voor uw bedrijf kunt u dus het beste uitbesteden aan Media de Boer

Wij zorgen ervoor dat u online netjes gepresenteerd word zodat u gemakkelijk online potentiële klanten kunt bereiken.

Dit is het begin van een stabiel online netwerk voor uw bedrijf tevens komt dit de organische resultaten en prestaties van uw website ten goede.

Aan het eind van iedere maand ontvangt u een rapportage van de eindresultaten en krijgt u een duidelijk overzicht van hoe de verschillende social media platformen gepresteerd hebben. Social media voor uw bedrijf betekend meer dan alleen 1 product inzetten om je online marketing strategie aan te scherpen. Mediadeboer heeft een lange termijn visie. Dit betekend dat wij verder kijken dan alleen 1 product maar dat we juist de online platformen inzetten die bij u passen en waarmee wij het snelst uw doelstellingen in kunnen vullen.

Laat u adviseren over welke online marketing vorm het best bij u past.

Heeft u interesse in bovenstaande dienst of een andere service van Media de Boer? neemt u dan vrijblijvend contact op of bel 06 46877201 of vraag een offerte op via onze website.