Onze AdWords specialist is gecertificeerd

Bent u opzoek naar een betrouwbare Google AdWords specialist? Media de Boer heeft meerdere online specialisten in dienst. Al onze AdWords specialisten zijn Google Certified Partner voor zowel het zoeknetwerk als het displaynetwerk van Google. Wanneer u zaken doet met Media de Boer krijgt u altijd een eigen specialist.

Bent u opzoek naar een betrouwbare Google AdWords specialist?

Media de Boer heeft meerdere online specialisten in dienst. Al onze Ad-Words specialisten zijn Google Certified Partner voor zowel het zoeknetwerk als het displaynetwerk van Google. Wanneer u zaken doet met Media de Boer krijgt u altijd een eigen specialist. Deze specialist zal vanaf dat moment altijd uw vaste contact persoon blijven. Hij zal op de hoogte zijn van uw markt en hij zal uw bedrijfsvisie leren kennen. Het zal zijn alsof hij bij u bedrijf werkzaam is. Dit is ook de manier van denken en de visie van Media de Boer. Alleen met deze instelling kunnen wij klanten echt helpen. AdWords beheer met passie is waar wij voor staan!

adwords uitbesteden
adwords specialist

Google premium & Certified Partner

De online marketing specialisten van Media de Boer zijn wereldwijd erkend en het  certificaat is dan ook een erkend bewijs van goedkeuring. Het geeft aan dat onze medewerkers de juiste kennis hebben om op een professionele wijze advertentie campagnes op te zetten en te onderhouden. Hier leest u meer over de Ad-Words certificering.

AdWords certificering

De online marketing specialisten van Media de Boer zijn wereldwijd erkend en het  certificaat is dan ook een erkend bewijs van goedkeuring. Het geeft aan dat onze medewerkers de juiste kennis hebben om op een professionele wijze advertentie campagnes op te zetten en te onderhouden. Hier leest u meer over de Ad-Words certificering.

adwords gecertificeerd

Waarom een Google Ad-Words specialist?

Gecertificeerde AdWords specialisten kunnen u altijd beter begeleiden dan personen zonder certificering. Google cpc is zeer geavanceerd en er word niks voor niks een certificering uitgegeven. Met de juiste kennis kan een professionele AdWords specialist uw campagne analyseren en vervolgens optimaliseren waar nodig. Op deze manier word het voor u mogelijk gemaakt om de beste resultaten uit uw budget te halen.

Vrijblijvend kennis maken met een AdWords specialist?

Wilt u een afspraak met een gecertificeerd online specialist? Neem contact op via de contactmogelijkheden op de website. U kunt aangeven dat u gebeld wil worden of u kunt zelf het formulier gebruiken om een AdWords offerte aan te vragen. Onze marketing specialisten kijken ernaar uit om u te verwelkomen als nieuwe klant en zijn zeer benieuwd naar u als ondernemer en uw visie.

AdWords uitbesteden

Binnen 24 uur contact met een AdWords specialist

Waarom Mediadeboer?

Flexibele contracten Meer dan 7 jaar ervaring 95% klanttevredenheid  No cure no pay mogelijkheden Uitgebreide en transparante rapportages  Online experts (weten wat Google belangrijk vind)

adwords beheren

Online specialist met ervaring

Media de Boer is nu ruim 5 jaar een betrouwbare partner voor het MKB. Doordat wij jarenlang ervaring hebben met het opzetten en onderhouden van AdWords campagnes kunnen wij nog beter resultaat boeken. Kies voor Google AdWords uitbesteden en ontdek nu de mogelijkheden voor uw onderneming. Iedere ondernemer heeft zijn eigen wensen, behoeftes en doelstellingen.

Media de Boer is opgezet door de ervaren marketing en online marketing specialist Elroy de Boer. Elroy de Boer is erg bekend in de online wereld en veel marketeers erkennen dit als zodanig. Wat Elroy en zijn team van internet specialisten zo uniek maakt is het persoonlijk contact met de klant.

Media de Boer kiest ervoor om het niet uit te breiden maar gaat voor kwaliteit. Bij grote partijen zult u al gauw ervaren dat zodra het contract gesloten is geen mens meer spreekt maar alleen de maandelijkse rapportages ziet samen met de factuur.