Marktplaats Admarkt topadvertenties

Meer online verkopen met Admarkt

Advertentie beheer van Media de Boer scheelt u enorm veel tijd, geld en u weet zeker dat uw Marktplaats topadvertenties van de beste kwaliteit zijn!

Onze internet marketing specialisten hebben zich bewezen door verschillende prijzen te winnen, waaronder de Marktplaats Admarkt topaward.

Wilt u meer traffic naar uw webshop of website genereren? Dan is adverteren op Marktplaats echt iets voor u. Het is de ideale manier om meer online verkopen te realiseren!

Hoe werkt Marktplaats Admarkt?

U betaalt alleen als iemand op uw advertentie klikt. Het bedrag dat u per klik betaalt, noemen we Cost Per  Click (CPC) en is medebepalend voor uw positie. Simpel gezegd: hoe meer u betaalt, hoe hoger uw positie en hoe meer bezoekers naar uw website.

Gaat het bij de positionering van uw advertentie alleen om geld? Gelukkig, niet. Uiteraard speelt uw bod mee, maar Admarkt kijkt ook naar de kwaliteit van uw advertenties. Belangrijk is dat de advertenties en de daarbij behorende  zoekwoorden relevant zijn voor uw website of webshop. Met andere woorden, hoe beter u alles voor elkaar heeft, hoe minder u betaalt per klik!

Admarkt uitbesteden?

Uw voordelen:

Wij hebben veel ervaring met Marktplaats advertentie beheer.

Wij plaatsen/beheren meerdere topadvertenties tegelijkertijd.

Wij updaten uw advertenties (o.a. op basis van data- of productfeeds).

We geven prognoses, feedback en advies over de inzet van Marktplaats Admarkt.

Uw voordelen:

U kunt al vanaf  €.  49,- per maand adverteren! Topkwaliteit voor een scherpe prijs 

Vragen over Marktplaats Adverteren? Wij adviseren u volstrekt vrijblijvend!

Wilt u ook alles halen uit Marktplaats Admarkt? Media de Boer heeft de vereiste expertise en ervaring. Nog een voordeel: als relatief jong bedrijf, hanteren wij zeer scherpe prijzen!

 

Zelf Marktplaats Advertenties beheren? 

Marktplaats cpc adverteren is niet moeilijk. Ook de gebruikersinterface van dit slimme cpc systeem is niet al te ingewikkeld.

In theorie kunt u dus ook uw eigen campagnes beheren.  Echter, om een zo goed mogelijk resultaat uit uw campagnes te halen, zult u er veel tijd en energie in moeten steken. Het cpc systeem werkt pas echt goed, als er regelmatig en met expertise aandacht aan wordt besteed.

Wij adviseren u graag over wat voor ú het optimale pakket is!


 

Binnen 24 uur contact