Online marketing bureau MediaDeBoer.nl (momenteel niet actief)


Full service online marketing bureau Partner voor kleine en middelgrote bedrijven

google analytics
Checken of u online verbeteringen aan kunt brengen? Dat is mogelijk! U ontvangt een waardevol rapport met proffesioneel advies over de mogelijke verbeteringen van uw online activiteiten
webdesign emmeloord
Websites moeten meer zijn dan mooie brochures. Onze websites fungeren als een groeimotor die de leadgeneratie stimuleert en verkoopkansen bevordert.
website seo optimalisatie
Door waardevolle, relevante en consistente inhoud te maken en te verspreiden vergroten we uw naamsbekendheid. Mediadeboer bereikt op het juiste moment de juiste doelgroep met de juiste informatie.
seo regionaal
Op lokaal niveau zijn er minder conccurenten actief. Hierdoor heeft u minder last van andere aanbieders ten opzichte van nationaal niveau. Dit betekent dat u zeer snel een goede positie kunt bemachtigen in Google.nl We laten u graag zien hoe u dit het beste kunt aanpakken

Websites

Media de Boer levert professionele websites vanuit Flevoland.

Zoekt u een bureau dat kan zorgen voor een modern webdesign met een inhoud dat hoger scoort bij Google? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.


Media de Boer levert websites op maat!

Gebaseerd op het populaire CMS systeem van WordPress. Uw website word ontwikkeld en gebouwd door onze ervaren webdesigners. Met als resultaat een geoptimaliseerde website dat hoog scoort bij Google.nl

Weet u nog helemaal niet wat een website precies is? Probeer dan meer te lezen over dit concept.

Hoger gewaardeerd bij Google! Het resultaat? Meer online verkopen!

Onze websites zijn volledig geoptimaliseerd waardoor uw nieuwe websites hoger staan in de organische resultaten.


Mogelijkheden mobiel vriendelijke designs

Het is mogelijk om uw websites geheel door ons te laten verzorgen, of gedeeltelijk. Bijvoorbeeld, bij gedeeltelijk: Dat wij uw Websites zo inrichten, dat het voor u makkelijk is om zelf de Websites te beheren en aan te vullen. Natuurlijk helpen wij u daarbij op weg en staan dan altijd op de achtergrond voor u klaar. Er zijn verschillende opties mogelijk.

We kunnen diverse stijlen leveren, die geheel aangepast worden aan de stijl en kleur van uw organisatie.

mobielvriendelijk

Tegenwoordig is het erg belangrijk dat uw website zich aanpast aan het scherm waarop uw online presentatie bekeken word. Denk hierbij aan het gebruik van tablads, smartphones en alle andere apparaten die tegenwoordig maar voornamelijk door de jeugd van Nederland worden gebruikt. Google gaat dit jaar weer een update doen met betrekking tot de mobielvriendelijkheid. De score gaat meegerekend worden in het algoritme van Google. Het is dus geen zaak maar noodzaak om uw huidige webdesign om te zetten naar een style van 2016.

Heeft u al een website en is deze tevens mobielvriendelijk maar nog niet goed vindbaar in de zoekresultaten van Google? Vraag dan meer informatie op over hoe u de vindbaarheid kunt verbeteren. Mediadeboer is Google partner en gespecialiseerd in Google AdWords uitbesteden.

Vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan via het Contactformulier in het rechter kolom op deze pagina. U ontvangt dan binnen één werkdag meer info per e-mail.