Internet Marketing & Optimalisatie
"Dankzij Media De Boer kreeg ik
het voor elkaar om winstgevende Google advertenties te maken. Voorheen betaalde ik teveel aan Adwords, waardoor het niet winstgevend was."

Freek van Aerle  -  Fuva.nl
 Klant van MediaDeBoer wint Top award Admarkt!

Website optimaliseren

Waarom mijn website laten optimaliseren?

Veel voorkomende redenen om uw website te laten optimaliseren:

  • Uw website heeft een lage ranking in Google
  • Webpaginas laden langzaam
  • Uw website geeft errors 
  • Uw wil dat deze problemen worden opgelost zodat u de volledige controle heeft over uw website en betere resultaten krijgt in de zoekmachine van Google.

website optimaliseren


Belangrijke optimalisatie punten:

  • Website analyse
  • Verbeteren van content
  • interne link structuur
  • (Lange termijn) Linkbuilding campagnes
  • Blog berichten schrijven

Tegenwoordig draait webdesign alleen om hoe de ervaring is van de website bezoeker op dat moment. De gebruiksvriendelijkheid weegt erg zwaar mee. Tegenwoordig zit iedereen op internet met een mobieltje. Een mobielvriendelijke website is een pre voor iedereen die in 2016 adverteert of zichzelf wil profileren op internet door middel van een website.

Alle websites zijn uiteindelijk verschillend. En iedere ondernemer heeft zijn eigen wensen. Uw Website optimaliseren is dus maatwerk. Graag nemen wij de mogelijkheden voor uw website met u door, Vul vrijblijvend het contactformulier hiernaast in voor meer informatie. U kunt ook gebruik maken van de live chat op onze website.


Over Mediadeboer

Mediadeboer is ruim 5 jaar actief in Nederland. Wij zijn gevestigd in Emmeloord. Dit ligt in de Noordoostpolder. Onze diensten variëren van webdesign tot zoekmachineoptimalisatie. Wij zijn erg goed in website optimaliseren en hebben ons hier meerdere malen in bewezen. Vraag via onze live chat naar enkele recente praktijkvoorbeelden. Wij zijn geruime tijd erkend Google partner. Dit betekend dat zelfs Google ons erkend als online marketing specialist. Bij ons heeft u dus de garantie dat u echt kwaliteit in huis haalt. Wij werken altijd transparant en koppelen eventuele ontwikkelingen naar de klant terug in de vorm van overzichtelijke rapportages.

Wij helpen graag mee met het uitstippelen van een internetmarketing strategie voor uw onderneming. Wacht niet langer en vraag vandaag nog meer info aan over onze online diensten.