MediaDeBoer.nl

MediaDeBoer.nl Online marketing bureau (momenteel niet actief)

We onderscheiden ons doordat we ondernemers echt goed begrijpen en onze hoge kwaliteitseisen niet uit het oog verliezen. 

google analytics
Checken of u online verbeteringen aan kunt brengen? Dat is mogelijk! U ontvangt een waardevol rapport met proffesioneel advies over de mogelijke verbeteringen van uw online activiteiten
webdesign emmeloord
Websites moeten meer zijn dan mooie brochures. Onze websites fungeren als een groeimotor die de leadgeneratie stimuleert en verkoopkansen bevordert.
website seo optimalisatie
Door waardevolle, relevante en consistente inhoud te maken en te verspreiden vergroten we uw naamsbekendheid. Mediadeboer bereikt op het juiste moment de juiste doelgroep met de juiste informatie.
seo regionaal
Op lokaal niveau zijn er minder conccurenten actief. Hierdoor heeft u minder last van andere aanbieders ten opzichte van nationaal niveau. Dit betekent dat u zeer snel een goede positie kunt bemachtigen in Google.nl We laten u graag zien hoe u dit het beste kunt aanpakken

 

Wij maken complete en mooie gebruiks vriendelijke webshops

In E-commerce tijden zijn 85% van de internetgebruikers ook Internet shoppers. Nu in 2016 zien we dat fysieke winkels verdwijnen als sneeuw voor de zon. Dit komt doordat de online aankopen maar blijven stijgen. Wanneer u nu investeert in een webshop dan investeert u in de toekomst van uw onderneming en zet u tevens de basis voor een online marketing strategie.

Waarom zijn webshops interessant voor zowel retailers als inkopers?

 • Handig, slechts een klik verwijderd.
 • Uw product informatie is online en up-to-date.
 • Uw winkel is NOOIT gesloten want deze is nog steeds ONLINE actief.
 • Operationele kosten, zoals huur en verhuur van medewerkers zijn sterk gereduceerd!
 • Beveiligde portal. Derden platforms zoals Facebook zijn niet zo veilig als het lijkt.
 • De mogelijkheid om internationaal actief te worden met een minimale inspanning.
 • Als uw winkel sluit kunnen uw bestaande klanten online shoppen dit is erg handig wanneer ze lang werken of ongebruikelijke werktijden hebben. Deze interactie tussen personen en web bezoeken kunnen bijdragen aan de versterking van de banden voor zowel bestaande als nieuwe klanten.

 

Webshops

Onze webshops zijn geheel compleet met online:

 • voorraadbestand
 • klantenbestand
 • winkelwagen
 • afhandelen van bestelling en betalingen incl. BTW en verzendkosten berekeningen
 • iDeal betalingen

Wij werken met het CMS systeem van WordPress.

Het is mogelijk om zelf uw website en/of webshop bij te houden.
We kunnen op kort termijn leveren. Bij interesse zal een online specialist contact met u opnemen. Deze expert zal uw doelstellingen en behoeftes m.b.t. een nieuwe website met uw doornemen. Binnen 3 weken heeft u een mooie nieuwe website die mobiel vriendelijk is en seo geoptimaliseerd.

Heeft u al een webshop en wilt u deze alleen optimaliseren? Dit behoort ook tot de mogelijkheden. Mediadeboer gebruikt uitsluitend WordPress voor het maken van webshops en websites. Alles wat wij ontwerpen is mobielvriendelijk en Seo geoptimaliseerd.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem vandaag nog vrijblijvend contact op via het contactformulier!

[maxbutton id=”4″]


Sluit Menu

false