MediaDeBoer.nl

MediaDeBoer.nl Online marketing bureau (momenteel niet actief)

We onderscheiden ons doordat we ondernemers echt goed begrijpen en onze hoge kwaliteitseisen niet uit het oog verliezen

google analytics
Checken of u online verbeteringen aan kunt brengen? Dat is mogelijk! U ontvangt een waardevol rapport met proffesioneel advies over de mogelijke verbeteringen van uw online activiteiten
webdesign emmeloord
Websites moeten meer zijn dan mooie brochures. Onze websites fungeren als een groeimotor die de leadgeneratie stimuleert en verkoopkansen bevordert.
website seo optimalisatie
Door waardevolle, relevante en consistente inhoud te maken en te verspreiden vergroten we uw naamsbekendheid. Mediadeboer bereikt op het juiste moment de juiste doelgroep met de juiste informatie.
seo regionaal
Op lokaal niveau zijn er minder conccurenten actief. Hierdoor heeft u minder last van andere aanbieders ten opzichte van nationaal niveau. Dit betekent dat u zeer snel een goede positie kunt bemachtigen in Google.nl We laten u graag zien hoe u dit het beste kunt aanpakken

Uitbesteden levert beter rendement voor MKB Nederland

Het zal niet als een verrassing komen: AdWords uitbesteden levert u een hoger rendement op dan als u er zelf mee aan de slag gaat. Logisch ook, eigenlijk. Bij Media de Boer gaat een groot voordelen uitbesteden van onze tijd op aan Adwords campagnes en beschikken we over de tijd om ons continu in de laatste ontwikkelingen te verdiepen. U als ondernemer zal wellicht over minder Adwords expertise beschikken. Bovendien is uw tijd te kostbaar om u in de Adwords actualiteit en in het continue beheer en optimalisatie van uw campagne te verdiepen.

uitbesteden

 

 

 

 

 

 

Waarom AdWords beheer uitbesteden?

Adwords lijkt in eerste oogopslag een vrij simpel systeem, waarvan de meesten denken het in een paar weken onder de knie te hebben. Maar niets is minder waar. Aan de oppervlakte lijkt het inderdaad een simpel systeem. Keywords kiezen, er advertenties aan koppelen en dan denken de meeste mensen dat daarmee de kous wel af is. Echter, daarmee begint het pas… Terwijl sommige bedrijven er in slagen succesvolle Adwords campagnes op te zetten en te beheren, blijken andere bedrijven zelfs na jarenlang proberen, toch slechts middelmatige resultaten te bereiken. Hoe kan dat? Veel hangt af van de opvolging van uw Adwords campagnes. Heeft u intern mensen in dienst die uitvoerige ervaring hebben met marketingwerk of zelfs specifiek met Adwords, dan hebben uw Adwords inspanningen alle kans van slagen. Heeft u die mensen niet in dienst, of moet u zelf, naast uw drukke agenda en aandacht voor uw core business, het Adwords-verhaal maar even tussendoor doen… dan is de kans dat het fout loop reëel. Een Adwords campagne opstellen is immers pas het begin. Daarna komt het erop aan uw campagnes accuraat op te volgen, te beheren en indien nodig bij te sturen en te optimaliseren. Dit is een echte noodzaak, want u wilt toch niet leeglopen op uw advertentiekosten, zonder er de gewenste resultaten van terug te zien?

Adwords uitbesteden aan Media de Boer

Als u kiest voor Adwords uitbesteden, profiteert u echter niet alleen van de uitvoerige know-how en ervaring van de medewerkers van Media de Boer. Ons grootste voordeel is misschien wel dat we campagnes voor AdWords beheren voor een veelvoud aan klanten. Hierdoor hebben we een perspectief dat een andere, individuele gebruiker nooit zal hebben. We kunnen namelijk losse data van één account vergelijken met andere accounts en hierdoor grotere trends herkennen. Is bijvoorbeeld het verminderen van conversies iets om aan te werken, of is dit over de hele branche zo? Dit geeft ons ook een enorm uitgebreide ervaring in allerlei branches. Als u uw bedrijf ooit uit wilt breiden met andere activiteiten, is de kans groot dat wij al eerder met een bedrijf gewerkt hebben dat hetzelfde deed. En dat we dus weten hoe we een campagne daar het beste op af kunnen stemmen.

Het motto? Kies voor AdWords uitbesteden. Het kost misschien iets meer dan wanneer u zelf uw campagnes beheert, maar niet zoveel meer als het geld dat u waarschijnlijk weggooit aan slecht renderende campagnes. Neem vandaag nog contact met ons op om naar de mogelijkheden voor uw bedrijf te informeren.

AdWords offerte voor het uitbesteden van uw campagnes

Wilt u graag vergelijken omdat u opzoek bent naar een betrouwbare AdWords specialist die u advies kan geven over Google AdWords en hoe u dit kunt inzetten voor uw onderneming? Neem dan vrijblijvend contact op met de AdWords experts van Media de Boer. U kunt ook contact opnemen voor 1 van onze andere advertentie diensten zoals Marktplaats Admarkt. Wilt u Admarkt uitbesteden dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij hebben een aantal malen de Admarkt topaward gewonnen. Zie onze website voor meer informatie.

Sluit Menu

false