27 januari 2014

Over Media de Boer

Over Media de Boer het full service internet marketingbureau

Media de Boer opgericht in 2011 is een snel groeiend bedrijf dat zich onderscheidt door de vele kwaliteiten die wij hebben op het gebied van internet marketing.

De visie van Media de Boer is om een betrouwbare partner te zijn voor zowel kleine bedrijven als mkb bedrijven maar ook de grootste organisaties kunnen bij ons terecht.

Resultaat en flexibiliteit staat bij ons centraal.

Media de Boer is de partij als het gaat om Google Adwords kosten optimaliseren en reduceren

Door onze uitgebreide expertise op het gebied van online marketing zijn wij in staat om van iedere Adwords campagne een groot succes te maken. Wij hebben door ons grote aantal klanten ervaring in vrijwel alle branches.
Tevens zijn wij up to date van de nieuwste ontwikkelingen van Google AdWords beheer. Met Media de Boer bent u dus verzekerd van het beste resultaat.
Onze ervaren campagne managers werken pro-actief en zullen er alles aan doen om uw Adwords account te laten renderen.

Kortom: Google Adwords uitbesteden aan Media de Boer loont!

Door uw campagne uit te besteden aan Media de Boer bespaart u een hoop tijd en geld. Tevens bent u verzekerd van het beste resultaat. De resultaten van uw online marketing campagnes krijgt u maandelijks te zien in uitgebreide rapportages.

Mediadeboer is erkend Google partner. Al onze internet marketing specialisten zijn gecertificeerd en hebben de nodige dosis ervaring om uw online marketing strategieën tot een waar succes te brengen.

Wilt u ook weten wat de mogelijkheden zijn voor uw onderneming? Neem dan contact op via de live chat functie op de website of vul simpelweg 1 van de gebruiksvriendelijke contactformulieren in. U bent natuurlijk ook van harte welkom in ons kantoorpand in Emmeloord.

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte klik hier

 

logo media de boer


 

false