MediaDeBoer.nl

MediaDeBoer.nl Online marketing bureau (momenteel niet actief)

We onderscheiden ons doordat we ondernemers echt goed begrijpen en onze hoge kwaliteitseisen niet uit het oog verliezen

google analytics
Checken of u online verbeteringen aan kunt brengen? Dat is mogelijk! U ontvangt een waardevol rapport met proffesioneel advies over de mogelijke verbeteringen van uw online activiteiten
webdesign emmeloord
Websites moeten meer zijn dan mooie brochures. Onze websites fungeren als een groeimotor die de leadgeneratie stimuleert en verkoopkansen bevordert.
website seo optimalisatie
Door waardevolle, relevante en consistente inhoud te maken en te verspreiden vergroten we uw naamsbekendheid. Mediadeboer bereikt op het juiste moment de juiste doelgroep met de juiste informatie.
seo regionaal
Op lokaal niveau zijn er minder conccurenten actief. Hierdoor heeft u minder last van andere aanbieders ten opzichte van nationaal niveau. Dit betekent dat u zeer snel een goede positie kunt bemachtigen in Google.nl We laten u graag zien hoe u dit het beste kunt aanpakken

Speciaal voor online marketeers en beheerders van webshops en websites bieden wij een training op maat aan. Het gaat om een online marketing cursus voor de gevorderde marketeer. De training richt zich specifiek op webshops gebouwd door modules. Wacht niet langer en vergroot uw kennis op het gebied van online marketing.


Online marketing cursus voor de gevorderde marketeer

  •     Strategie
  •     Web analytics (Google Analytics, Google    
  •     webmastertools en seo optimalisatie   tools)
  •     Zoekmachine optimalisatie (SEO)
  •     AdWords beheer en AdWords uitbesteden
  •     Webshop marketing cursus
  •     Google shopping feed optimalisatie

Voordelen online marketing training van Media de Boer

U leert zelf u webshop of website te onderhouden en deze rendabel te maken.
Direct resultaat tijdens en na de cursus is gegarandeerd!

Leer nu alles uit u online strategie te halen, benut nieuwe kansen voor uw online onderneming. Maak gebruik van onze expertise waar we afgelopen jaren hard voor geleerd hebben. Onze kennis en ervaring laat uw webshop groeien en zorgt ervoor dat u straks boven de concurentie uitstijgt.

Vervolg online marketing cursus

Na het volgen van onze online marketing cursus blijven wij op de achtergrond ondersteuning bieden. U kunt hierbij denken aan ondersteuning op maat. Dan wel bij u op locatie of bij ons op kantoor. Heeft u weinig tijd dan kunnen wij een training online voor u ontwikkelen.

Interesse in onze cursus of trainingen neem vrijblijvend contact op. U kunt op onze website ook kijken welke trainingen wij nog meer geven of u kunt u vrijblijvend adviseren over welke online marketing dienst het beste bij u past. Internet marketing is essentieel wanneer u een onderneming online heeft en u wilt de online verkopen stimuleren. Of misschien wilt u meer aanvragen? Hoe je het went of keert de internetondernemer moet weten welke tactiek hij hanteert wanneer hij begint met internet marketing. Vraag nu vrijblijvend contact via de website. U kunt u hier kosteloos laten adviseren door een internet marketing specialist.

Online marketing cursus


 

Sluit Menu

false