14 augustus 2015

Online Marketing | Media de Boer Marketingbureau

Online marketing van Mediadeboer:

Marketingbureau Media de Boer gespecialiseerd in online marketing

Marketingbureau

Media de Boer is nu ruim 5 jaar een top merk en erkend full service marketingbureau. Wij zijn gespecialiseerd in online marketing. De hoofdvesting zit in de Noordoostpolder te Emmeloord. Media de Boer bied ondernemers een unieke kans om nauw samen te werken met gecertificeerde internet consultants. Al onze consultants zijn in het bezit van de juiste certificering.


 

adwords certificering

De werkwijze van Media de Boer is deels vrijgegeven maar niemand weet echt wat de succesvolle ingrediënten zijn van deze partij. Met 3 vestigingen Amsterdam, Emmeloord en Amersfoort hebben zij er toch bewust voor gekozen geen extra personeel aan te nemen.

Media de Boer hecht veel waarde aan het persoonlijk contact en waarborg hierdoor een zekere kwaliteit. Zodra er een nieuwe klant binnenkomt krijgt deze een vast contact persoon toegewezen. Deze online specialist zal de rest van de levensduur een betrouwbaar partner zijn van de ondernemer. Het inlezen en leren begrijpen van de visie van de ondernemer in kwestie is een pre! Op deze manier is het alsof uw contact persoon bij u in dienst is. Dit is de manier van werken. Het is een manier van werken die uniek is en die word benijd door andere online marketing bureaus.


 

Marketingbureau wat gaat voor persoonlijk contact

Het MKB voelt zich beter thuis bij een kleinere partner waar zij persoonlijk contact kunnen hebben met online specialisten. Wilt u een Marketingbureau met erkende specialisten en de juiste certificering dan bent u bij MediadeBoer aan het juiste adres.

De diensten van Media de Boer zijn enorm breed. Het is een uniek internet Marketing bureau. Media de Boer kan internetondernemers ondersteuning bieden met alle facetten van online marketing.

Media de Boer is gespecialiseerd in Webdesign Emmeloord, Google AdWords uitbesteden, AdWords beheer, zoekmachine optimalisatie, website optimalisatie no cure no pay oplossingen. De drempel is zeer laag om zaken te doen en op deze manier doet dit marketingbureau een stap richting de ondernemer. U kunt vrijblijvend contact opnemen voor een AdWords offerte of om een vrijblijvend gesprek aan te vragen met onze online consultants.

Online Marketing


 

false