MediaDeBoer.nl

MediaDeBoer.nl Online marketing bureau (momenteel niet actief)

We onderscheiden ons doordat we ondernemers echt goed begrijpen en onze hoge kwaliteitseisen niet uit het oog verliezen

google analytics
Checken of u online verbeteringen aan kunt brengen? Dat is mogelijk! U ontvangt een waardevol rapport met proffesioneel advies over de mogelijke verbeteringen van uw online activiteiten
webdesign emmeloord
Websites moeten meer zijn dan mooie brochures. Onze websites fungeren als een groeimotor die de leadgeneratie stimuleert en verkoopkansen bevordert.
website seo optimalisatie
Door waardevolle, relevante en consistente inhoud te maken en te verspreiden vergroten we uw naamsbekendheid. Mediadeboer bereikt op het juiste moment de juiste doelgroep met de juiste informatie.
seo regionaal
Op lokaal niveau zijn er minder conccurenten actief. Hierdoor heeft u minder last van andere aanbieders ten opzichte van nationaal niveau. Dit betekent dat u zeer snel een goede positie kunt bemachtigen in Google.nl We laten u graag zien hoe u dit het beste kunt aanpakken

Google tools bepaal je online marketing strategie

Deze 5 Google tools kunnen jou enorm helpen. Het is wel belangrijk dat je weet welke tool je voor welk onderdeel moet gebruiken en daarom Bespreken we hier de belangrijkste Google tools. Deze software word gratis aangeboden door Google. Ook wanneer je net begint met online marketing is goed dat je basiskennis hebt.


De volgende Google tools worden besproken op deze pagina:

 

  1. De zoekwoordplanner


  2. Google pagespeed insights


  3. Google mobile frendly


  4. Google trends


  5. Google search console


 

1. De zoekwoordplanner in het verleden ook wel keywordplanner genoemd

Iedereen weet dat het allemaal draait om zoektermen. De zoekwoorden kan je invoeren in je dashboard bij AdWords. Dit zijn natuurlijk woorden waar je graag op gevonden wilt worden met jou website. Maar hoe weet je nou welke zoektermen belangrijk zijn voor jou en hoe achterhaal je of er wel of geen zoekvolume op het betreffende keywoord zit. Hoe vaak word er gezocht op een term, wat is de cpc welke je betaald per zoekwoord, en andere belangrijke informatie wat je zou willen weten.

De zoekwoordplanner maakt informatie inzichtelijk. Hier volgt een filmpje over deze handige tool:

Meer weten over de zoekwoordplanner? Dan kan je dit hier bekijken. Wil u persoonlijk advies krijgen over de Keywoordplanner of andere Google tools? Neem dan vrijblijvend contact op over de mogelijkheden.


2. Google Pagespeed Insights meet laadsnelheid

De laadsnelheid is een belangrijk onderdeel wanneer je afhankelijk bent van conversies uit je webshop. Wanneer je het belangrijk vind dat je bezoekers een prettige ervaring overhouden aan het surfen op je site dan staat de laadsnelheid voorop. Met Google Pagespeed Insights heb je de mogelijkheid om je snelheid volledig inzichtelijk te krijgen. Wanneer een specifiek onderdeel vertraging veroorzaakt krijg je meteen instructies om dit probleem op te lossen.

Pagespeed Insights maakt informatie inzichtelijk. Hier volgt een filmpje over deze handige tool:

Meer weten? Dan kan je dit hier bekijken.


3. Google mobile is jou website responsive?

Het is inmiddels iedereen bekent dat een mobiel vriendelijke website essentieel is voor de vindbaarheid en effectiviteit van je website. Google mobile frendly geeft je inzage in de mobielvriendelijkheid van jou website. Het laat zien hoe jou website eruit ziet op de verschillende schermen gebruikt worden. deze tool geeft ook meteen tips voor over hoe je jou website mobile responsive maakt.

Hier volgt een filmpje over deze handige tool:


Lees hier over waarom het zo belangrijk is dat uw webdesign mobiel vriendelijk is.


4. Google trends voor je online marketing strategie

Google trends is een supergave tool waarmee je inzichtelijk kunt maken wat de potentie is van je zoekwoorden. Het laat zien of er in de toekomst net zoveel mensen op zullen zoeken als en of dat meer of minder is. Aan de hand van deze gegevens kun je jou online marketing strategie bepalen.

Hier volgt een filmpje over deze handige tool:

Meer weten over Google trends?


5. Google search console voor webmasters

Google search console is inmiddels onmisbaar voor webmasters en internetondernemers. Iedereen die op een professionele wijze bezig is met zijn online marketing maakt gebruik van deze onmisbare tool. De webtool maakt inzichtelijk op welke zoekwoorden jou website is gevonden afgelopen tijd. Je kan ook zien waar jou website naar toe linkt en welke websites naar jou linken inclusief de kwaliteit van deze weblinks.

Hier volgt een filmpje over deze handige tool:

Meer informatie over deze webmastertool vind je hier.


 

Wil jij liever niet gebruik maken van deze Google tools omdat je hier niet genoeg tijd en kennis voor hebt? Wil je deze informatie kunt gebruiken in combinatie met AdWords maar weet je niet hoe? Kies dan voor Google AdWords uitbesteden Je kunt altijd vrijblijvend informatie opvragen. Ook een offerte aanvraag is bij ons altijd vrijblijvend.

gratis-advies-tools


 

Sluit Menu

false