MediaDeBoer.nl

MediaDeBoer.nl Online marketing bureau (momenteel niet actief)

We onderscheiden ons doordat we ondernemers echt goed begrijpen en onze hoge kwaliteitseisen niet uit het oog verliezen

google analytics
Checken of u online verbeteringen aan kunt brengen? Dat is mogelijk! U ontvangt een waardevol rapport met proffesioneel advies over de mogelijke verbeteringen van uw online activiteiten
webdesign emmeloord
Websites moeten meer zijn dan mooie brochures. Onze websites fungeren als een groeimotor die de leadgeneratie stimuleert en verkoopkansen bevordert.
website seo optimalisatie
Door waardevolle, relevante en consistente inhoud te maken en te verspreiden vergroten we uw naamsbekendheid. Mediadeboer bereikt op het juiste moment de juiste doelgroep met de juiste informatie.
seo regionaal
Op lokaal niveau zijn er minder conccurenten actief. Hierdoor heeft u minder last van andere aanbieders ten opzichte van nationaal niveau. Dit betekent dat u zeer snel een goede positie kunt bemachtigen in Google.nl We laten u graag zien hoe u dit het beste kunt aanpakken

Google AdWords uitbesteden? Lees verder en ontdek de mogelijkheden

Google AdWords uitbesteden

 

Google AdWords advertenties zijn de advertenties die je ziet aan de bovenkant en aan de rechterkant van de Google zoekpagina.
Deze advertenties noemen we ook wel cpc advertenties. Je betaald namelijk per klik. Dit betekend dat u alleen betaald voor relevante website bezoekers.


Simpel en toch veel mogelijkheden

Het idee is simpel: U kunt gebruik maken van alle targeting methoden die beschikbaar zijn. Deze kunt u dus slim inzetten om zo de hoogst gekwalificeerde website bezoekers als mogelijk te krijgen. Wanneer uw website al geoptimaliseerd is voor conversies dan is het vrijwel zeker dat u rendement uit uw Google cpc campagnes gaat halen. Uw website converteert immers al. Wanneer u kiest voor online marketing uitbesteden bent u verzekerd van een positieve campagne.

Wij zetten vaak het zoeknetwerk van Google in om AdWords aan nieuwe klanten te introduceren. Het zoeknetwerk van Google is het meest geschikt voor nieuwe adverteerders en tevens is het vrij makkelijk uit te leggen aan nieuwe klanten die kiezen voor Google AdWords uitbesteden. Tevens is het rendement op investering vaak het hoogst.


 

Wanneer ik kies voor uitbesteden wat zijn dan de volgende stappen?

U kiest voor Google Ad-Words uitbesteden omdat u graag meer nieuwe klanten wil. Vaak is het zo dat u al weet in welke regio uw klanten zich bevinden en wat uw wensen en doelstellingen zijn betreffende de nieuwe Google AdWords beheer campagne.

Nadat u het aanmeld/offerte formulier op de website heeft ingevuld zal een AdWords gecertificeerde campagne manager telefonisch contact met u opnemen. U kunt dus AdWords advies op maat krijgen van onze marketing experts via onze site.

Tijdens het gesprek met onze online consultant komen de volgende vragen aan bod:

1. Hoeveel bent u bereid te investeren (maandelijks) in uw internet marketing campagne?
2. Waar wilt u dat uw advertenties getoond worden?
3. Is er een bepaalde radius waar we rekening mee moeten houden. Bijvoorbeeld uw klanten bevinden zich in de omgeving Amersfoort is het dan nodig dat wij uw advertenties tonen in Amersfoort en dan met een straal van 15 kilometer om Amersfoort?
4. Wilt u bepaalde acties onder de aandacht brengen? Heeft u zelf suggesties mbt de advertentie tekst?
5. Is uw website mobiel vriendelijk? Zo ja dan kunnen wij de biedingen voor mobiel in uw account hierop aanpassen.
6. Gaat het om een conversie campagne? Wat bent u bereid om max te betalen voor een conversie.
7. Heeft u wel eens eerder online geadverteerd? Heeft u eerder gekozen voor Google Ad-Words uitbesteden? En zo ja wat waren de resultaten hiervan?
8. Heeft u al een Google analytics account? Zo niet dan zullen wij deze geheel kosteloos aanmaken en koppelen aan uw website


Wat gebeurt er nadat u akkoord gaat?

Zodra de campagne is opgezet zal u vaste accountmanager uw bestaande internet marketing campagne analyseren en optimaliseren waar nodig. Hij zal er zorg voor dragen dat u een roi positieve Ad-Words campagne krijgt. Wij sturen altijd maandelijks een overzichtelijke rapportage van de geboekte resultaten.

Wij zullen de campagne blijven monitoren voor het beste resultaat. Onze AdWords optimalisaties zijn zeer effectief. U kunt de campagne altijd pauzeren, verhogen of verlagen.

Heeft u interesse in Google AdWords uitbesteden? Neem vrijblijvend contact op via het formulier op de website.

adwordsgecertificeert


 

Sluit Menu

false