MediaDeBoer.nl

MediaDeBoer.nl Online marketing bureau (momenteel niet actief)

We onderscheiden ons doordat we ondernemers echt goed begrijpen en onze hoge kwaliteitseisen niet uit het oog verliezen

google analytics
Checken of u online verbeteringen aan kunt brengen? Dat is mogelijk! U ontvangt een waardevol rapport met proffesioneel advies over de mogelijke verbeteringen van uw online activiteiten
webdesign emmeloord
Websites moeten meer zijn dan mooie brochures. Onze websites fungeren als een groeimotor die de leadgeneratie stimuleert en verkoopkansen bevordert.
website seo optimalisatie
Door waardevolle, relevante en consistente inhoud te maken en te verspreiden vergroten we uw naamsbekendheid. Mediadeboer bereikt op het juiste moment de juiste doelgroep met de juiste informatie.
seo regionaal
Op lokaal niveau zijn er minder conccurenten actief. Hierdoor heeft u minder last van andere aanbieders ten opzichte van nationaal niveau. Dit betekent dat u zeer snel een goede positie kunt bemachtigen in Google.nl We laten u graag zien hoe u dit het beste kunt aanpakken

Gratis AdWords scan start nu

Mediadeboer behoort tot de top 3 Nederlandse bedrijven die gespecialiseerd zijn in Sea. Google heeft ons de Google partner badge gegeven als erkenning betreffende onze hoge kwaliteit. Nadat u een vrijblijvende AdWords scan bij ons doet ziet u altijd waar de verbeterpunten van uw campagnes liggen. Wanneer u ons dan de opdracht geeft om te gaan optimaliseren dan bent u zeker van rendement.

In 2005 was Mediadeboer al actief als Sea specialist

Op dit moment was het al duidelijk dat onze online specialisten behoorden tot de besten van Nederland. Door constante training van het personeel en door ervaring met grote SEA campagnes op te doen behoren wij nu tot de top van Nederland. Doordat wij pro-actief werken tegelijkertijd transparant zijn in de werkwijze welke wij hanteren werden wij al snel geliefd bij klanten. Onze ervaren campagnemanagers zorgen er altijd voor dat voordat de advertentie campagne start de behoeftes, wensen en doelstellingen in kaart worden gebracht. Deze informatie word gebruikt om een succesvolle campagne op te zetten. Google Analytics word voor af altijd aan de website of webshop gekoppeld zodat het rendement op investering altijd duidelijk is.

Wanneer ondernemers zelf aan de slag gaan met AdWords optimalisatie zien we toch dat zij erin falen om AdWords goed te beheren. Dit betekend niet dat dit slimme cpc systeem niks kan betekenen voor de internet ondernemer in kwestie. Doordat dit probleem steeds vaker voorkwam heeft MediadeBoer als Google premium partner en Sea specialist bedacht dat een vrijblijvende scan altijd op zijn plek zou zijn. Dit is een win win situatie voor beide partijen.

Heeft u interesse in onze diensten? Kies dan voor Google AdWords uitbesteden en neem dan vrijblijvend contact op met een online specialist. Deze kan vervolgens advies op maat geven aan u en uw medewerkers. U kunt ook vrijblijvend een offerte opvragen zodat u deze kunt vergelijken met andere partijen. Tegenwoordig zie je als internet ondernemer door de bomen het bos niet meer. Des te belangrijker om een professioneel advies te krijgen. Bent u een beginner op het gebied van internet marketing adverteren? Bekijk dan dit filmpje:


Sluit Menu

false