MediaDeBoer.nl

MediaDeBoer.nl Online marketing bureau (momenteel niet actief)

We onderscheiden ons doordat we ondernemers echt goed begrijpen en onze hoge kwaliteitseisen niet uit het oog verliezen

google analytics
Checken of u online verbeteringen aan kunt brengen? Dat is mogelijk! U ontvangt een waardevol rapport met proffesioneel advies over de mogelijke verbeteringen van uw online activiteiten
webdesign emmeloord
Websites moeten meer zijn dan mooie brochures. Onze websites fungeren als een groeimotor die de leadgeneratie stimuleert en verkoopkansen bevordert.
website seo optimalisatie
Door waardevolle, relevante en consistente inhoud te maken en te verspreiden vergroten we uw naamsbekendheid. Mediadeboer bereikt op het juiste moment de juiste doelgroep met de juiste informatie.
seo regionaal
Op lokaal niveau zijn er minder conccurenten actief. Hierdoor heeft u minder last van andere aanbieders ten opzichte van nationaal niveau. Dit betekent dat u zeer snel een goede positie kunt bemachtigen in Google.nl We laten u graag zien hoe u dit het beste kunt aanpakken

Paintspectrum reviews en beoordeling

Paintspectrum review en ervaringen

Via deze weg willen wij alle marketingbureaus in Nederland waarschuwen voor paintspectrum uit Urk. Het bedrijf heeft bij ons een offerte opgevraagd waarna deze met ons een contract is aangegaan voor de duur van 6 maanden.

In de eerste maand heeft meneer ons een heel Google AdWords account op laten zetten en vervolgens na 2 weken heeft de eigenaar van dit bedrijf een mail gestuurd waarin hij aangaf niet te willen betalen voor de geleverde dienst.

Meneer was van plan om zelf verder te gaan met het account wat opgezet is door 1 van onze internet marketing specialisten. Ons advies niet in zee gaan met dit bedrijf tenzij je de eigenaar alles voorruit laat betalen.

Paintspectrum review

Korte update op 30-11-2017 reviews en ervaringen paintspectrum.nl

Tot op de dag van vandaag nog steeds niets gehoord van dit bedrijf. Ondertussen is deze wel actief met de webwinkel. Door middel van het delen van deze negatieve ervaring met paintspectrum.nl hopen we eventuele potentiële gedupeerden te waarschuwen.

Heb je na het lezen van deze post nog vragen? Schroom dan niet om even contact met ons op te nemen.

Geef een reactie

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Sluit Menu

false