MediaDeBoer.nl

MediaDeBoer.nl Online marketing bureau (momenteel niet actief)

We onderscheiden ons doordat we ondernemers echt goed begrijpen en onze hoge kwaliteitseisen niet uit het oog verliezen. 

google analytics
Checken of u online verbeteringen aan kunt brengen? Dat is mogelijk! U ontvangt een waardevol rapport met proffesioneel advies over de mogelijke verbeteringen van uw online activiteiten
webdesign emmeloord
Websites moeten meer zijn dan mooie brochures. Onze websites fungeren als een groeimotor die de leadgeneratie stimuleert en verkoopkansen bevordert.
website seo optimalisatie
Door waardevolle, relevante en consistente inhoud te maken en te verspreiden vergroten we uw naamsbekendheid. Mediadeboer bereikt op het juiste moment de juiste doelgroep met de juiste informatie.
seo regionaal
Op lokaal niveau zijn er minder conccurenten actief. Hierdoor heeft u minder last van andere aanbieders ten opzichte van nationaal niveau. Dit betekent dat u zeer snel een goede positie kunt bemachtigen in Google.nl We laten u graag zien hoe u dit het beste kunt aanpakken

Adwords update lees snel meer

Belangrijke Google AdWords update 

Zoals je waarschijnlijk wel meegekregen hebt is er onlangs een nieuwe AdWords update doorgevoerd in de posities van de Google advertenties. De Adwords optimalisatie is hierdoor sterk veranderd. Op het moment staan er geen advertenties meer aan de zijkant, maar vier advertenties bovenaan de pagina en drie onderaan. Dit resulteert dat er minder organische zoekresultaten op de eerste pagina worden weergegeven. Wilt u meer weten over internet marketing en welke diensten wij aanbieden op dit gebied?. Klik op onderstaande afbeelding om naar onze home page te gaan.

internet marketing


Maar wat betekent dit nu voor jouw Google Adwords optimalisatie?

De update heeft grote gevolgen op jouw online marketing. Ten eerste zijn de advertenties aan de rechterkant verdwenen en naar onderen verplaatst. Rechts van de pagina vielen de advertenties goed op, maar voor de advertenties onderaan de pagina moet men eerst scrollen voordat zij deze kunnen zien. Dit is een extra handeling wat zorgt voor minder kliks op de advertenties. Als je graag wilt dat er op je advertentie wordt geklikt, waarvoor je natuurlijk op Google adverteert, wil je dus bij de bovenste advertenties te zien zijn. Zoals je het misschien al aan voelt komen zullen de kosten per klik stijgen. Het wordt steeds moeilijker om met een klein budget bij Google te adverteren. Door deze verandering zullen er helaas minder kliks zijn tegen een hogere kostprijs.

Organische zoekresultaten AdWords update

Er zijn niet alleen minder organische zoekresultaten op de eerste pagina, de resultaten zijn ook nog eens niet meteen zichtbaar. De vier advertenties staan boven aan, daar onder staan vaak afbeeldingen of een Google maps kaart hierna komt de zogenoemde vouw. Voordat er organische resultaten te zien zijn moet er dus eerst worden gescrold. Dit is een extra handeling die gedaan moet worden. Hierdoor is het nu nog belangrijker dat je zeker bij de eerste paar organische zoekresultaten behoord. Al met al zal het lastiger worden om te gaan scoren in Google. Het zal duurder worden om een goede advertentie te hebben staan en het zal lastiger worden om een goede plek te hebben bij de organische zoekresultaten. Bedrijven zullen daardoor vaker Google Adwords uitbesteden waarom nog zelf een poging wagen? Mediadeboer is gespecialiseerd in online marketing. U kunt vrijblijvend advies vragen via deze website.


 

Sluit Menu

false