Internet Marketing & Optimalisatie
"Dankzij Media De Boer kreeg ik
het voor elkaar om winstgevende Google advertenties te maken. Voorheen betaalde ik teveel aan Adwords, waardoor het niet winstgevend was."

Freek van Aerle  -  Fuva.nl
 Klant van MediaDeBoer wint Top award Admarkt!

SEA advies | Wat zijn de mogelijkheden?

Wilt u SEA advies & Google AdWords uitbesteden?

Of heeft u SEA advies nodig? Media de Boer verzorgt uw campagne management met een unieke aanpak, en is daarom in staat om effectiever in de zoekmachine google te scooren  lagere kosten en continu hogere conversie percentages zijn het gevolg van ons Adwords beheer.

Sea advies

Search Engine Advertising (SEA) of SEA advies is een continu proces. Om continu het  maximale rendement te bereiken op uw investering moet uw campagne  voortdurend worden beheerd en aangepast.  Adwords uitbesteden is hiervoor de oplossing! Actief beheer kost niet alleen veel tijd, het vereist ook een specialistische kennis van het adwords systeem en haar ingewikkelde programmering.

Je zal te maken hebben met kosten per klik (CPC), kwaliteit score, conversie percentages en vele andere zaken die hoewel zeer interessant, ook zeer tijdrovend zijn. Wilt u dit voorkomen maar toch profiteren van het volste rendement? Dan is uw beste optie om Google AdWords uit te besteden of vraag SEA advies. Neem contact met ons op om te profiteren van onze unieke aanpak voor ongekend hoog rendement.

Onze samenwerking methode in combinatie met SEA advies:

De ervaring leert ons keer op keer: nauwe samenwerking leidt tot een consistent hogere ROI (Zie: case studies.) Dat is waarom je altijd dit gemeenschappelijk thema in onze unieke en resultaatgerichte aanpak vindt.

  • Reclame plan. Je zult een praktische strategie met aanbevolen trefwoorden (op basis van een ontvangen
    intakegesprek en een uitgebreide keyword analyse) ontvangen. Het ontwerp van uw campagne en de setup van uw reclame groepen en voorbeelden van uw reclame advertenties worden met u besproken.
  •  AdWords optimalisatie. Uw campagne resultaten worden gemonitord, geanalyseerd en gerapporteerd. Dit gebeurd maandelijks. Uw Sea campagne manager voorziet u van AdWords advies en vertaalt uw gegevens in concrete verbetermaatregelen voor een lagere CPC en hogere conversie. Onnodig te zeggen dat u 24/7 toegang heeft tot uw eigen campagnes.
  • Live gaan. Na goedkeuring van het door ons geschreven advertentie plan meten we het conversie doel en geven we meer advies over mogelijke nieuwe KPI’s (zoals nieuwsbrieven, bekeken pagina’s en social media).

Interesse in het uitbesteden van uw Adwords beheer? Neem vrijblijvend contact op.