Internet Marketing & Optimalisatie
"Dankzij Media De Boer kreeg ik
het voor elkaar om winstgevende Google advertenties te maken. Voorheen betaalde ik teveel aan Adwords, waardoor het niet winstgevend was."

Freek van Aerle  -  Fuva.nl
 Klant van MediaDeBoer wint Top award Admarkt!

Jee Seri – Noëlla

Iedereen kent direct of indirect wel een vader die onterecht zijn kind niet mag zien. Jee Seri schreef het nummer Noëlla voor één van die vaders en zijn dochter, Noëlla. Maar tegelijkertijd is het een ode aan en een hart onder de riem voor alle vaders die zich in eenzelfde situatie bevinden.

Jee Seri is al zijn hele leven met muziek bezig, maar heeft altijd in de luwte gewerkt. Nu is voor hem de tijd zijn muziek met het publiek te delen.

Hij heeft een vakkundig team om zich heen, waarmee hij samen alles doet: opnemen, mixen, masteren, design, clips schieten. Jee Seri staat evenwel altijd open om in contact te komen met meer en/of andere vakkundige mensen.

Iedere maand komt Jee Seri met nieuwe tracks op de website. Jee Seri heeft op deze website ook een blog. Sowieso is er iedere vrijdag een nieuwe column van gastschrijver Jacques le Gen. Maar op dit blog post hij ook nieuws items en minimaal eens per maand een korte video.

Er komt op deze website binnenkort een webshop.

Jee Seri staat graag in contact met de mensen die hem op meer of mindere manier volgen. Dus als je zelf schrijft, zelf muziek maakt, vragen hebt, ideeën of opmerkingen met hem wilt delen, gebruik vooral de ‘contact’ button op deze website.
Dit talent is zeer muzikaal ingesteld waardoor het vaak een daverend optreden word. Nieuwsgierig? Kijk op zijn website voor meer info.