Google Adwords uitbesteden: kleine ondernemer

Wanneer men denkt aan Google Adwords uitbesteden denkt men vaak aan Mkb en grote bedrijven. De kleine ondernemer denkt dat uitbesteden voor hen niks oplevert vanwege het feit dat men een extra bedrag bovenop de Google advertentiekosten moet betalen. Heeft u zelf campagnes lopen maar weet u niet zeker of deze wel goed renderen? Neem dan contact op voor het vrijblijvend scannen van uw account.
[ID: 8 ]

Na deze scan krijgt u overzichtelijke rapportages waar in de eventuele verbeterpunten van uw campagne worden besproken. Wanneer u overtuigt ben bieden wij meestal onze AdWords optimalisatie aan.


Kleine ondernemer en Google adverteren

Wanneer u net bent begonnen met een nieuwe internetonderneming is het van groot belang dat u het marketing budget die u heeft gereserveerd effectief inzet. U wilt natuurlijk zoveel mogelijk gebruik maken van gratis advertentie platformen en dit is uiteraard een zeer goede optie om uw producten onder de aandacht te brengen.
Toch blijkt uit verschillende online onderzoeken dat het adverteren met betaalde platformen de meeste conversies oplevert.
U als  de kleine ondernemer kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld:

  • Google Ad-words
  • Marktplaats Admarkt

Google maakt het mogelijk om voor een relatief klein marketing budget online te adverteren.
Uitbesteden vergroot het rendement en dus de conversies.

Neem vrijblijvend contact op over Google Adwords uitbesteden

Hoe langer u wacht als de kleine ondernemer des te meer online verkopen u mis loopt. Wacht niet langer en neem vrijblijvend contact op met onze online marketing specialisten. Zij kunnen u meer uitleggen over Google adverteren uitbesteden en over het effectieve Adwords beheer die zij dagelijks toepassen op honderden Google accounts. U kunt met een online specialist in contact komen door gebruik te maken van onze live chat op de home page. U kunt ook via de verschillende social media platformen in contact komen. Vraag advies over uw situatie en wie weet ontwikkelen wij ook voor u een succesvolle campagne en internet marketing strategie!

 de kleine ondernemer


 

false