Internet Marketing & Optimalisatie
"Dankzij Media De Boer kreeg ik
het voor elkaar om winstgevende Google advertenties te maken. Voorheen betaalde ik teveel aan Adwords, waardoor het niet winstgevend was."

Freek van Aerle  -  Fuva.nl
 Klant van MediaDeBoer wint Top award Admarkt!

Zoekwoord Posities Adwords uitbesteden

En we zijn weer een plekje omhoog gegaan met het zoekwoord Adwords uitbesteden. Ook met het zoekwoord Adwords beheer staat Media de Boer nu op pagina 1. De positionering van deze zoekwoorden zijn van groot belang voor de Nederlandse internet marketingbureaus.

adwords uitbesteden

 

 

 

Hoe lang is Media de Boer al zichtbaar op pagina 1 met het zoekwoord Adwords uitbesteden?

Media de Boer staat nu ruim 3 jaar op de eerste pagina met Adwords uitbesteden. Hier hebben onze seo en Adwords specialisten hard voor gewerkt. Ook aankomende jaren zullen de internetexperts van Media de Boer er alles aan doen om of minimaal deze positie te behouden of om nog hoger op de ladder te komen. Al met al gaat het er om spannen want de huidige concurrentie zit natuurlijk ook niet stil.

Voor wat en wie is deze dienst van Google Adwords bedoeld?

De dienst Adwords beheer is voor kleine middel en grote bedrijven die actief zijn op het internet. Het helpt ondernemingen met groei te realiseren. Ondernemers besparen enorm veel tijd, energie en geld door gebruik te maken van deze dienst. Effectief Adwords beheer zorgt dus voor concrete en realistische groei.

Hoe gaat het in zijn werk?

U bespreekt als eerst u wensen met de Adwords accountmanager die u krijgt toegewezen. Vervolgens gaat deze zich inleven in uw bedrijf alsof deze een medewerker van uzelf is. Onze accountmanagers zetten zich voor de volle 100 procent in om uw campagnes tot een succes te maken. Vervolgens word u op de hoogte gehouden door middel van overzichtelijke Google analytics rapportages. Wanneer u doelstellingen netjes worden behaald begint er een duurzame samenwerking tussen de klant en Media de Boer.

Heeft u interesse in een duurzame samenwerking met onze Adwords experts neem dan vrijblijvend contact op zodat wij u kunnen adviseren over Adwords beheer.