Internet Marketing & Optimalisatie
"Dankzij Media De Boer kreeg ik
het voor elkaar om winstgevende Google advertenties te maken. Voorheen betaalde ik teveel aan Adwords, waardoor het niet winstgevend was."

Freek van Aerle  -  Fuva.nl
 Klant van MediaDeBoer wint Top award Admarkt!

Wat is de volgende stap? Shopping campagnes

Wat is de volgende stap voor Shopping campagnes en verkopers?

donderdag 3 april 2014 | 11:02

Labels:
,
 campagnes.
,


  • De grootte van uw mogelijkheden bepalen met Bodsimulator
    Voor meer actiegerichte inzichten in uw PLA’s hebben we een Bodsimulator geïntroduceerd die nu beschikbaar is in alle Shopping-campagnes. Met een Bodsimulator kunt u nu inschatten hoe bodwijzigingen van invloed kunnen zijn op uw vertoningen, klikken of kosten.
  • Opties voor het maken van een Shopping campagnes
  • Meerdere advertentiegroepen voor ervaren adverteerders
    Hoewel de meerderheid van u tevreden is met zijn huidige Shopping-campagne, hebben we van ervaren adverteerders gehoord dat ze graag meerdere advertentiegroepen willen maken. Dit is nu mogelijk binnen een Shopping-campagnes.

Bent u geintresseerd in Google shopping, remarketing of display adverteren? Neem dan vrijblijvend contact op over de mogelijkheden. Onze online specialisten zijn zeer ervaren met internet marketing. Mediadeboer adviseert u niet alleen een product maar denkt met u mee over een totale strategie waarmee u uw internet marketing activiteiten vele malen effectiever maakt. U kunt via onze website meer informatie vragen over wat Google adverteren voor uw onderneming kan betekenen.

Iedere dag dat u wacht kost het u geld. Heeft u al een een campagne en Google account? Probeer dan eens de vrijblijvende Google AdWords scan! Met deze scan kunt u zien op welke onderdelen u nog meer rendement kunt behalen. Erg waardevol dus al die informatie. Na het ontvangen en bespreken van deze informatie met een online specialist kunt kiezen voor een Google AdWords optimalisatie. Tijdens deze optimalisatie worden alle essentiële punten verbeterd. Vraag vandaag nog meer info aan via onze website.

Shopping campagnes