Internet Marketing & Optimalisatie
"Dankzij Media De Boer kreeg ik
het voor elkaar om winstgevende Google advertenties te maken. Voorheen betaalde ik teveel aan Adwords, waardoor het niet winstgevend was."

Freek van Aerle  -  Fuva.nl
 Klant van MediaDeBoer wint Top award Admarkt!

Admarkt Marktplaats Topadvertenties

admarkt marktplaatsAdmarkt Marktplaats geoptimaliseerde top advertenties

Marktplaats heeft op dit moment 1,3 miljoen unieke bezoekers. Uw doelgroep zit daar ook tussen!

Met deze Topadvertenties bereikt u hen door te adverteren op de beste plekken op Marktplaats, in de voor u relevante rubrieken. Stuur zo potentiële kopers op een eenvoudige wijze naar uw winkelwagen.

Door onze bewezen expertise in het adverteren via Marktplaats ads kunnen wij ervoor dat uw advertenties hoge CTR percentages behalen. Dit is wel zo fijn, want met een hoger CTR percentage hoeft u minder te betalen om boven aan in de rubrieken en zoekresultaten te adverteren!

 

Een aantal voordelen van het laten beheren van uw Admarkt uitbesteden aan MediaDeBoer:

  • Altijd volledig geoptimaliseerde Marktplaats advertenties
  • Een vast contactpersoon voor al uw Marktplaats vragen
  • Meer promotie van uw website en een stijging van uw online aanvragen

 ACTIE:

MediaDeBoer  neemt het beheer en de optimalisatie van de Marktplaats Topadvertenties volledig op zich tot het gratis budget €50 besteed is. Hierna zal een rapportage naar uw verstuurd worden waarin duidelijk vermeld word hoeveel bezoekers u naar aanleiding van deze actie gegenereerd heeft. Vervolgens is aan u de keus of u hier mee door wil gaan.

Naast bovenstaande mogelijkheden bieden wij ook nog een aantal opties met betrekking tot webdesign, zoekmachine optimalisatie en AdWords beheer. Ook begeleiden wij u op Social media platformen zoals Twitter, Hyves, Facebook gezien uw activiteiten zou u deze prima kunnen inzetten voor een stuk naamsbekendheid.

Admarkt Marktplaats is ideaal wanneer u graag de koopjesjagers in Nederland wil bereiken. Marktplaats.nl staat bekend om tweedehands artikelen. Het gevolg hiervan is dat consumenten in Nederland denken dat zij hier moeten zijn voor goedkope artikelen. Inmiddels zijn er talloze bedrijven aan het adverteren op Marktplaats. Dit doen zij met gloed nieuwe artikelen. Interesse? Vraag vrijblijvend meer informatie op over dit cpc systeem. U kunt via de website in contact komen met een advertentie specialist.