Internet Marketing & Optimalisatie
"Dankzij Media De Boer kreeg ik
het voor elkaar om winstgevende Google advertenties te maken. Voorheen betaalde ik teveel aan Adwords, waardoor het niet winstgevend was."

Freek van Aerle  -  Fuva.nl
 Klant van MediaDeBoer wint Top award Admarkt!

Marktplaats Admarkt

Marktplaats admarkt

 

Marktplaats Admarkt topadvertenties zijn advertenties die net als bij Google Adwords op basis van cpc (cost per click) werken.

Je zou Marktplaats Admarkt eigenlijk als het neefje van Google Adwords kunnen zien.

Helaas zijn er wel veel minder mogelijkheden. (vandaar ook neefje)

U kunt met Marktplaats Admarkt zoals eerder gezegd zelf uw cpc instellen min 0,01 eurocent en max 2,50. Samen met de kwaliteit van de advertentie bepaald de ingestelde cpc dus de positie van uw admarkt topadvertenties. Let bij het schrijven van Admarkt advertenties op een goede titel (Meerdere zoekwoorden in de titel verwerken heeft een positief effect op de vindbaarheid van uw Admarkt advertentie).

Daarnaast zijn kwalitatief goede foto’s van uw product of bedrijfslogo ook erg belangrijk. Bedenk goed wat u in de eerste 3 regels (160 karakters) van de advertentie tekst zet. Dit zijn de de zinnen die zichtbaar zijn in de resultaten lijst. TIP Vermeld hier uw usp’s in.

Zorg dat de advertentie volledig is en vermeld uw contact gegevens op de daarvoor bestemde plekken.

De website vermelding die u in uw admarkt advertentie zet moet relevant zijn voor de bezoeker. Zorg dus dat de landingspagina aansluit op de advertentie.

Nou zijn er veel ondernemers die nog het oude beeld van Marktplaats hebben (Het beeld van de 2 de hans banken en oude fietsen) maar wat velen niet weten is dat Marktplaats inmiddels een online advertentie medium is geworden voor bedrijven en particulieren.

Bedrijven met gloednieuwe producten adverteren op marktplaats en dan hebben we het niet over alleen kleine spelers maar ook de groten zoals Wehkamp en Neckermann weten dat adverteren op Marktplaats Admarkt loont!

Als u nog steeds niet overtuigd bent of Marktplaats Admarkt iets voor u is dan kunt u gebruik maken van de actie die ze hebben lopen.

(Gratis 50 Euro Admarkt tegoed) geheel vrijblijvend Marktplaats Admarkt uit proberen!

Als u maar 1 advertentie heeft aangemaakt en het budget heeft ingesteld op 50 Euro dan zal de advertentie vanzelf stoppen op het moment dat 50 euro verbruikt is.

LET OP: Als u meer dan 1 advertentie heeft dan moet u ze beiden stopzetten als ze 25 hebben besteed.

Op deze manier kost het u helemaal niets en kunt u toch kijken of admarkt wat voor uw bedrijf is.

Media de Boer beheert ook al jaren Adwords accounts met groot succes.

Heeft u interesse in een andere dienst op het gebied van online adverteren zoals Google Adwords uitbesteden neemt u dan vrijblijvend contact op via de contactbutton boven aan de pagina.

bericht geschreven door: Elroy de Boer