Internet Marketing & Optimalisatie
"Dankzij Media De Boer kreeg ik
het voor elkaar om winstgevende Google advertenties te maken. Voorheen betaalde ik teveel aan Adwords, waardoor het niet winstgevend was."

Freek van Aerle  -  Fuva.nl
 Klant van MediaDeBoer wint Top award Admarkt!

Mexicaanse onthoofd om social media berichten

MEXICO STAD – Een Mexicaanse vrouw is onthoofd omdat ze berichten op internet plaatste over een drugskartel.

Dit zou mogelijk de derde moord zijn deze maand door een Mexicaans drugskartel dankzij een internetbericht. De politie vond haar stoffelijk overschot in een Mexicaanse grensstad samen met een handgeschreven brief. Hierin stond dat ze onthoofd is om haar berichten op het lokale sociale medium ‘Nuevo Laredo en Vivo’. Op deze site kunnen gebruikers onder andere chatten en berichten achterlaten.

Het wordt ook veel gebruikt voor het anoniem aangeven van drugsdeals. social media berichten
Het hoofd van de vrouw werd gevonden op een hoop stenen in de buurt van het lijk. Het briefje vermeldde hierbij haar nickname: “Laredo girl”. “Nuevo Laredo en Vivo en social network sites, ik ben de Laredo girl en ik ben hier vanwege mijn berichten en die van jullie,” zo staat te lezen in de brief. ”Voor zij die het niet geloven, dit is gebeurd vanwege mijn acties en het geloven in het leger. Bedankt voor uw aandacht, Laredo girl. …ZZZZ”
De letter ‘Z’ zou hierbij verwijzen naar de Zetas drugskartel, zij staan bekend om hun gewelddadige manier van afrekenen.
Het is nog onduidelijk hoe de bende achter haar identiteit is gekomen. De sites zijn vaak de enige mogelijkheid voor inwoners om meer te weten te komen over drugsoorlogen zodat ze deze kunnen ontwijken. Traditionele media kunnen niet alles melden omdat ze vaak bedreigd worden door drugskartels.
Het slachtoffer werkte ook bij een lokale krant, maar dat zou niets met haar onthoofding te maken hebben.
Eerder deze maand zijn ook al een man en een vrouw opgehangen aan een viaduct omdat ze internet berichten achterlieten. Het is nog onduidelijk of ze dit überhaupt wel deden.

Bron: http://www.telegraaf.nl


Wilt u graag op de hoogte zijn van de laatste social media berichten inclusief nieuws? Bezoek dan geregeld onze website!