Internet Marketing & Optimalisatie
"Dankzij Media De Boer kreeg ik
het voor elkaar om winstgevende Google advertenties te maken. Voorheen betaalde ik teveel aan Adwords, waardoor het niet winstgevend was."

Freek van Aerle  -  Fuva.nl
 Klant van MediaDeBoer wint Top award Admarkt!

Koffie en internet maken werk leuker

Steeds meer dingen gebeuren online, dus ook de welverdiende pauze. In plaats van een wandeling ontspant de ondernemer van nu met filmpjes kijken op YouTube, online nieuws lezen of zijn sociale netwerk onderhouden.

Dat schrijf MKB Servicedesk op basis van onderzoek van Ziggo Zakelijk onder 800 kleine ondernemers. Een op de vier zegt dat een pauze met koffie en internet hun werk leuker maakt. Ook zegt een kwart dat ze de werkdag steeds vaker beginnen met online privé-activiteiten, zoals social media en nieuwswebsites bezoeken.

Goed voor de productiviteit
Een derde van de ondervraagde ondernemers verwacht dat het inzetten van social media voor zakelijke doeleinden de productiviteit verbetert. En dat geldt niet alleen voor de ondernemer zelf. Het personeel wordt ook productiever als ze tijdens het werk even op Facebook mogen of mogen Twitteren.

 

Koffie en internet