Internet Marketing & Optimalisatie
"Dankzij Media De Boer kreeg ik
het voor elkaar om winstgevende Google advertenties te maken. Voorheen betaalde ik teveel aan Adwords, waardoor het niet winstgevend was."

Freek van Aerle  -  Fuva.nl
 Klant van MediaDeBoer wint Top award Admarkt!

AdWords specialist

 Onze AdWords specialist is gecertificeerd

Bent u opzoek naar een betrouwbare Google AdWords specialist? Media de Boer heeft meerdere online specialisten in dienst. Al onze AdWords specialisten zijn Google Certified Partner voor zowel het zoeknetwerk als het displaynetwerk van Google. Wanneer u zaken doet met Media de Boer krijgt u altijd een eigen specialist. Deze specialist zal vanaf dat moment altijd uw vaste contact persoon blijven. Hij zal op de hoogte zijn van uw markt en hij zal uw bedrijfsvisie leren kennen. Het zal zijn alsof hij bij u bedrijf werkzaam is. Dit is ook de manier van denken en de visie van Media de Boer. Alleen met deze instelling kunnen wij klanten echt helpen. AdWords beheer met passie is waar wij voor staan!


 

adwordsgecertificeert

Google premium & Certified Partner

De online marketing specialisten van Media de Boer zijn wereldwijd erkend en het  certificaat is dan ook een erkend bewijs van goedkeuring. Het geeft aan dat onze medewerkers de juiste kennis hebben om op een professionele wijze advertentie campagnes op te zetten en te onderhouden. Hier leest u meer over de Ad-Words certificering.

Waarom een Google Ad-Words specialist?

Gecertificeerde AdWords specialisten kunnen u altijd beter begeleiden dan personen zonder certificering. Google cpc is zeer geavanceerd en er word niks voor niks een certificering uitgegeven. Met de juiste kennis kan een professionele AdWords specialist uw campagne analyseren en vervolgens optimaliseren waar nodig. Op deze manier word het voor u mogelijk gemaakt om de beste resultaten uit uw budget te halen.


 

marketing

Online specialist met ervaring

Media de Boer is nu ruim 5 jaar een betrouwbare partner voor het MKB. Doordat wij jarenlang ervaring hebben met het opzetten en onderhouden van AdWords campagnes kunnen wij nog beter resultaat boeken. Kies voor Google AdWords uitbesteden en ontdek nu de mogelijkheden voor uw onderneming. Iedere ondernemer heeft zijn eigen wensen, behoeftes en doelstellingen.

Media de Boer is opgezet door de ervaren marketing en online marketing specialist Elroy de Boer. Elroy de Boer is erg bekend in de online wereld en veel marketeers erkennen dit als zodanig. Wat Elroy en zijn team van internet specialisten zo uniek maakt is het persoonlijk contact met de klant.

Media de Boer kiest ervoor om het niet uit te breiden maar gaat voor kwaliteit. Bij grote partijen zult u al gauw ervaren dat zodra het contract gesloten is geen mens meer spreekt maar alleen de maandelijkse rapportages ziet samen met de factuur.


 

AdWords specialist

Vrijblijvend kennis maken met een AdWords specialist?

 

Wilt u een afspraak met een gecertificeerd online specialist? Neem contact op via de contactmogelijkheden op de website. U kunt aangeven dat u gebeld wil worden of u kunt zelf het formulier gebruiken om een AdWords offerte aan te vragen. Onze marketing specialisten kijken ernaar uit om u te verwelkomen als nieuwe klant en zijn zeer benieuwd naar u als ondernemer en uw visie.