Internet Marketing & Optimalisatie
"Dankzij Media De Boer kreeg ik
het voor elkaar om winstgevende Google advertenties te maken. Voorheen betaalde ik teveel aan Adwords, waardoor het niet winstgevend was."

Freek van Aerle  -  Fuva.nl
 Klant van MediaDeBoer wint Top award Admarkt!

AdWords beheer voor een optimale campagne

Adwords beheer door Media de Boer

Media de Boer helpt u om via de zoekmachines relevante bezoekers en dus potentiële kopers naar uw website te leiden. Omdat Google in Nederland veruit de belangrijkste zoekmachine is, richt zoekmachinemarketing zich vooral op Google. Om uw advertenties op Google optimaal te laten
renderen, is een goed Adwords beheer essentieel. Ook op het vlak van het efficiënt managen van uw cpc campagne, bewijst Media de Boer zich jarenlang als deskundig en betrouwbaar partner.

adwords beheer


Succesvol adverteren op Google
Een Advertentie campagne begint u niet zomaar. Uw investering dient een doel: u wilt meer mensen die geïnteresseerd zijn in uw product en / of dienst, bereiken én een gewenste actie laten stellen. Bijvoorbeeld het kopen van een product of het aanvragen van een offerte.

Media de Boer helpt u om uw Google Advertenties dusdanig op te zetten dat het op gerichte zoekwoorden én kostenefficiënt relevante bezoekers naar uw website leidt.

U kunt er bij Media de Boer van op aan dat uw advertenties van de beste kwaliteit zijn en dat uw account volgens de richtlijnen van Google is opgezet. De vakkundige campagne managers van Media de Boer zetten voor u een kwalitatieve campagne op, die past bij uw gewenste budget en uw investering meer dan waard is. Wilt u ook meer rendement halen uit uw Google advertenties? Vertrouw uw aan de online marketing specialisten van Media de Boer en kies voor Google AdWords uitbesteden. Vul vrijblijvend het contactformulier hiernaast in voor meer informatie.

Uw advertenties goed beheerd door Media de Boer 
Eens de campagne is opgestart, begint het werk pas: Google Adwords beheren en optimaliseren. Zonder een gedegen Adwords optimalisatie behaalt u nooit mooie resultaten. Wanneer u niet continu én nauwgezet analyseert welke zoekwoorden u de beste bezoekers leveren voor de beste prijs, bestaat het risico dat de kosten van de advertenties ver boven de opbrengsten uitstijgen. Dat kan natuurlijk nooit uw bedoeling zijn. Het beheren van een  internet marketing campagne op Google is sinds de introductie van een Google Adwords kwaliteitsscore niet meer zo eenvoudig als vroeger. Media de Boer heeft jarenlang ervaring met Adwords beheren. Het uitbesteden van uw beheer aan Media de Boer biedt u meteen heel wat voordelen!

Heeft u al een Google account?

Wanneer u momenteel uw eigen advertenties in beheer heeft dan kunt u uw account vrijblijvend laten scannen op verbeterpunten. Probeer het nu vrijblijvend:


Al onze marketing specialisten zijn gecertificeerd

Wilt u niet adverteren met een betaald systeem? Maar wilt u toch op pagina 1 staan? Kies dan voor Seo uitbesteden.

Benieuwd of meer zichtbaarheid binnen Google ook voor u rendement kan opleveren?
Neem vrijblijvend contact op!