Internet Marketing & Optimalisatie
"Dankzij Media De Boer kreeg ik
het voor elkaar om winstgevende Google advertenties te maken. Voorheen betaalde ik teveel aan Adwords, waardoor het niet winstgevend was."

Freek van Aerle  -  Fuva.nl
 Klant van MediaDeBoer wint Top award Admarkt!

Adwords advies van MediadeBoer

AdWords advies op maat voor uw onderneming

Het online succes van uw onderneming staat of valt met de vindbaarheid van uw website en/of webshop. Zoekmachine Google is in enkele decennia uitgegroeid tot dé manier bij uitstek voor internetgebruikers om met nieuwe bedrijven en merken in contact te komen. Wereldwijd zetten heel wat bedrijven de stap om te adverteren op Google. Bent u hier al mee bekend? Zou u een Advertentie campagne voor uw bedrijf willen opzetten, maar weet u niet goed waar u moet beginnen? Of heeft u er simpelweg de tijd niet voor?

Neemt u gerust contact op met de specialisten van Media de Boer voor gedegen Adwords advies. Het kan heel goed zijn dat je helemaal niet wil adverteren met je webwinkel maar dat je toch vindbaar wil zijn binnen Google. Dit kan met zoekmachine optimalisatie oftewel Seo. Voor meer informatie kijk op Seo uitbesteden.


 

adwords advies

Wat maakt een succesvolle Adwords optimalisatie?

Investeren in Google advertenties is een zekere manier om op de zoekwoorden of zoekwoordencombinaties, die voor uw bedrijf belangrijk zijn, hoog in de zoekresultaten getoond te worden. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen, is een Adwords campagne opzetten.

Maar hoe eenvoudig het stappenplan hiervoor ook is, het geheim van een succesvolle campagne schuilt in de tijd en kennis, die u hierin kunt steken. Geld speelt ook een rol. Google advertenties zijn niet gratis. Maar ook met een beperkt budget en lage kosten Adwords, kunt u een hoog rendement behalen. Als u uw campagne maar goed opzet, opvolgt en –indien nodig- bijstuurt.

Een belangrijk advies dat we klanten meegeven, is dat ze zo georganiseerd en gestructureerd mogelijk te werk gaan bij het opzetten van advertentiecampagnes en het opstellen van advertenties. Wanneer u voldoende aandacht besteedt aan de verschillende instellingen van uw campagne, maximaliseert u de kansen om via Google extra rendement te behalen. We hebben het dan over welke zoekwoorden voor uw producten en/of diensten het meest relevant zijn.

Maar ook over het beslissen welke informatie relevant is, hoe u dit in de advertentietekst verwoordt en naar welke ‘landingspage’ in uw website u uw bezoekers vanuit de advertentie leidt. ‘Relevantie’ is in al deze stappen het sleutelwoord en de factor die het verschil kan maken tussen een verlieslatende en een succesvolle Adwords campagne. Meer weten? Neem gerust contact op voor een persoonlijk Adwords advies gesprek!


 

Media de Boer, uw partner voor Adwords beheer en advies 

Als ondernemer heeft u vaak al genoeg tijd te investeren in uw eigen zaak. Met uw Advertentie campagne wilt u juist meer omzet en meer werk voor uw zaak genereren; het is niet uw bedoeling om van uw campagne uw nieuwe hoofdbezigheid te maken. Media de Boer voorziet u graag van deskundig AdWords advies, waar u echt wat aan heeft. Merkt u dat u toch niet de tijd of de aandacht kunt besteden aan uw Google campagne, die het nodig heeft? Dan kunt u nog altijd aan de specialisten van Media de Boer uw Google Adwords uitbesteden.


Bent u al geruime tijd aan het adverteren met Google ads? Probeer dan de vrijblijvende Google Ad-words scan van Mediadeboer. Wij analyseren uw campagnes en koppelen de verbeterpunten aan u terug in een overzichtelijke rapportage. Probeer het nu:

AdWords Scan