MediaDeBoer.nl

MediaDeBoer.nl Online marketing bureau (momenteel niet actief)

We onderscheiden ons doordat we ondernemers echt goed begrijpen en onze hoge kwaliteitseisen niet uit het oog verliezen. 

google analytics
Checken of u online verbeteringen aan kunt brengen? Dat is mogelijk! U ontvangt een waardevol rapport met proffesioneel advies over de mogelijke verbeteringen van uw online activiteiten
webdesign emmeloord
Websites moeten meer zijn dan mooie brochures. Onze websites fungeren als een groeimotor die de leadgeneratie stimuleert en verkoopkansen bevordert.
website seo optimalisatie
Door waardevolle, relevante en consistente inhoud te maken en te verspreiden vergroten we uw naamsbekendheid. Mediadeboer bereikt op het juiste moment de juiste doelgroep met de juiste informatie.
seo regionaal
Op lokaal niveau zijn er minder conccurenten actief. Hierdoor heeft u minder last van andere aanbieders ten opzichte van nationaal niveau. Dit betekent dat u zeer snel een goede positie kunt bemachtigen in Google.nl We laten u graag zien hoe u dit het beste kunt aanpakken

Adwords adverteren is het advertentie medium van de zoekmachine Google

Google stelt u hiermee in de mogelijkheid om tegen betaling hoog in de zoekresultatenlijst opgenomen te worden op de zoekwoorden, die voor uw bedrijf belangrijk zijn. Wanneer iemand in Google het zoekwoord of de zoekwoordencombinatie intikt, waarvan u heeft aangegeven dat dit voor u belangrijk is, dan toont Google uw advertentie in de drie topposities bovenin de zoekresultaten of aan de rechterkant van de pagina. Google AdWords adverteren is natuurlijk niet het enige onderdeel welke u kunt inzetten voor uw online marketing. Neem vrijblijvend contact op over de mogelijkheden.


 

Hoe duur is adverteren op Google en wat zijn de totale kosten?

U betaalt alleen wanneer iemand ook daadwerkelijk op uw advertentie klikt. Het tarief (de CPC, ‘cost per click’) bepaalt u aan de hand van een veilingsysteem, waarbij u een minimumbod uitbrengt op het zoekwoord van uw keuze. U kunt zelf bepalen hoeveel het u waard is om op een bepaald zoekwoord tussen de advertenties op de eerste pagina van de zoekresultaten te staan. U bepaalt niet zelf hoeveel het u minimaal kost. Het minimumbod dat Google u vraagt, is afhankelijk van de concurrentie op dit zoekwoord én de kwaliteit van uw advertentiecampagne.


 

adwords adverteren

Hoe kunt u met adwords adverteren op Google?

Met AdWords advies van Mediadeboer weet u straks hoe u kunt adverteren op Google. Wat is nu de manier om meer verkeer / bezoekers naar uw website en/of webshop te leiden. Het enige wat u hoef te doen, is een Google campagne opzetten.

Hiervoor kiest u de zoekwoorden uit die voor uw onderneming belangrijk zijn, schrijft u op basis hiervan een advertentie, stelt u het budget in dat u aan de advertenties wenst te besteden en klaar! Met cpc adverteren op Google is in principe niet moeilijk. Maar toch komt er hier en daar wel wat bij kijken.
Het succes van uw Adwords advertentiecampagne hangt immers direct af van de kwaliteit ervan. Is de tekst van uw advertentie relevant en duidelijk? Heeft u de juiste zoekwoorden geselecteerd en krijgt u veel kliks op uw advertentie (CTR, ‘click through rate)? Linkt uw advertentie door naar een relevante pagina binnen uw website en laadt deze pagina snel in? Dit zijn allemaal factoren, die bepalen of met adwords adverteren voor u een succesvolle strategie zal zijn.

Wilt u graag rond het adverteren met AdWords advies krijgen? Neem dan gerust contact met ons op! Wilt u liever uw advertentiecampagne Adwords uitbesteden aan een online specialist, dan bent u bij ons ook aan het juiste adres. Bij de professionals van Media de Boer is uw online marketing campagne in goede handen!


 

Sluit Menu

false