MediaDeBoer.nl

MediaDeBoer.nl Online marketing bureau (momenteel niet actief)

We onderscheiden ons doordat we ondernemers echt goed begrijpen en onze hoge kwaliteitseisen niet uit het oog verliezen. 

google analytics
Checken of u online verbeteringen aan kunt brengen? Dat is mogelijk! U ontvangt een waardevol rapport met proffesioneel advies over de mogelijke verbeteringen van uw online activiteiten
webdesign emmeloord
Websites moeten meer zijn dan mooie brochures. Onze websites fungeren als een groeimotor die de leadgeneratie stimuleert en verkoopkansen bevordert.
website seo optimalisatie
Door waardevolle, relevante en consistente inhoud te maken en te verspreiden vergroten we uw naamsbekendheid. Mediadeboer bereikt op het juiste moment de juiste doelgroep met de juiste informatie.
seo regionaal
Op lokaal niveau zijn er minder conccurenten actief. Hierdoor heeft u minder last van andere aanbieders ten opzichte van nationaal niveau. Dit betekent dat u zeer snel een goede positie kunt bemachtigen in Google.nl We laten u graag zien hoe u dit het beste kunt aanpakken

U kunt op verschillende manieren adverteren op Google

Het meest bekend zijn de tekstadvertenties. Maar omdat beelden soms meer zeggen dan woorden, heeft Google de advertentiemogelijkheden flink uitgebreid. U kunt bijvoorbeeld ook met afbeeldingen en zelfs volledige filmpjes adverteren op Google. Online marketing betekend in 2016 adverteren met Google.

Een vrij recente training filmpje adwords les zijn de zogeheten ‘product listing ads’ (PLA’s). Hierbij toont u in uw advertentie meteen al de producten waarnaar mensen op zoek zijn, mét hun prijzen. De link vanuit uw advertentie leidt bezoekers meteen naar de pagina in uw website waar ze deze producten kunnen aankopen. Deze PLA’s zullen in de toekomst aan belang winnen, zeker met de nieuwe ‘Adwords shopping campaigns’ speciaal voor retailers in het vooruitzicht. Wil je liever helemaal niet adverteren binnen de advertentie platformen van Google maar wil je toch goed vindbaar zijn? Kies dan voor Seo optimalisatie. Kijk voor meer informatie op de pagina seo uitbesteden.


 

Adverteren op Google

 

Adverteren op Google Display netwerk

U kunt met Ad-words niet alleen adverteren op Google zelf. De zoekmachine heeft een uitgebreid ‘display’ netwerk van miljoenen websites, waarop u met gerichte banner advertenties kunt getoond worden. Wanneer u ook kunt adverteren op de websites, waar uw doelgroep aanwezig is, schept dat natuurlijk weer heel wat extra mogelijkheden.
Stel u heeft een bedrijf in doe-het-zelf materialen en u kunt adverteren op een website die doe-het-zelvers en klusfanaten praktische tips geeft. Met een goed ingerichte en geoptimaliseerde advertentie kunt u hier een zeer geïnteresseerd publiek weghalen.

Hoe adverteren op Google?

Wanneer u wilt adverteren op Google dan moet u een Adwords campagne opzetten. Ga hierbij altijd uit van uw doelgroep, uw potentiële klanten. Waar zijn zij naar op zoek en wat kunt u hen bieden. Hoe beter u zich kunt inleven in uw bezoekers, hoe gerichter u relevante zoekwoorden uitzoekt, die het fundament zullen vormen van uw advertentiecampagne. In een advertentiecampagne kunt u verschillende advertenties aanmaken. Dat is ook aan te bevelen, omdat u zo nadien nog kunt filteren op welke advertentie u het meeste heeft opgeleverd.

Door middel van de vele mogelijke advertentie-instellingen, kunt u zich met uw advertentie doelgericht focussen op uw doelgroep, waar zij zich ook bevinden en wat zij ook aan het doen zijn. U kunt natuurlijk ook verschillende advertentiegroepen aanmaken voor verschillende productgroepen of diensten.

Er zijn ook handige Google tools welke je kunnen helpen met adverteren

Hoe duur is Google AdWords adverteren?

U stelt zelf uw budget in. Adverteren op Google maakt u zo goedkoop of zo duur als u zelf wilt. Google eist geen minimale investering en u kunt een campagne ook pauzeren of stopzetten wanneer u bijvoorbeeld merkt dat de Adwords kosten niet opwegen tegen de opbrengsten. Dat wil wel nog eens gebeuren. Vaak ligt hieraan een gebrek aan tijd en/of kennis ten grondslag. Want als u succesvol wilt adverteren op Google, dan moet u uw campagne wel goed opvolgen en indien nodig bijsturen.

Ontbreekt het u aan tijd en / of kennis? U kunt uw Google Adwords uitbesteden aan de specialisten van Media de Boer. Via onze website kunt u een AdWords offerte aanvragen. Interesse in onze andere diensten zoals: Marktplaats Admarkt of Webdesign Emmeloord? Laat het weten via onze website.


 

Sluit Menu

false